2008. aasta suvel esinesid esimesel kontserdil Tõnis Mägi, Mikk Dede ja Rakvere kammerkoor Solare Elo Forseli juhatamisel, teisel kontserdil esinesid Chalice ja segakoor Suisapäisa Kuldar Schützi juhatamisel ja suve lõpetas Kait Tamra ning Nuku- ja Noorsooteatri segakoor Kaire Vilgatsi juhatamisel.

Järgmisel suve esimesel kontserdil esinesid Olav Ehala ja Hanna- Liina Võsa, teisel Riho Sibul, Mirjam Dede ja Tõrva Laulustuudio neidudekoor Maie Kala juhatamisel. Kolmandal kontserdil esinesid Jaak Johanson ja Virumaa Poistekoor Elo Forseli juhatamisel ning Virumaa Noorte Meeskoor Andrus Siimoni juhatamisel. 2010. aasta suvel esinesid esimesel kontserdil Rein Rannap ja Ott Lepland, teisel Bonzo ja vokaalansambel Estonian Voices, koosseisus Kadri Voorand, Mikk Dede, Ott Kask, Mirjam Dede ja Ott Kartau. Suve lõpetas ja kontserdisarja kümnendal kontserdil esinesid Hedvig Hanson, Andre Maaker ja Tamsalu neidude ansambel Kadri Kase juhatamisel. Eelmisel aastal toimus suvel kaks kontserti. Esimesel kontserdil esinesid Hendrik Sal-Saller ja Martin Jürman ning teisel Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane.

Kutsun ka sellel aastal kõiki kuulama ja nautima neid kontserte! Kui mõni kultuurist hooliv inimene või asutus tahab seda kontserdisarja kuidagi toetada või lisainfot saada, siis kirjutage e-mailil: reigo.tamm@tapa. ee. Kohtume Rosaariumis!