Rapla mängijatest olid põhiviisikusse valitud lausa 2 mängijat, Rait Riivo Laane ja Rannar Raap, koha 10 hulgas sai ka Heigo Erm, kolmeseid loopis Sven Kaldre ja pealtpanekuvõistlusel tegi õhuakrobaatikat Allar Raul Antson!

Ligi 3-tunnine korvpalliõhtu algas Triobeti 3-punktiviske võistluse eelvooruga. Piimameister Otto/Rapla esindaja Sven Kaldre jõudis tublisti poolfinaali, kuid finaalikoha võtsid Sten Sokk Tartu Rockist ja Timo Oja Valga/CKE Inkassost!

Kuna kõigil mängijatel on tulemas veel põhiturniiri viimane mäng ja sellele järgnevad play-off mängud, siis korvpallurid endast mängus viimast välja ei võtnud, kuid ohtralt ilusaid sööte ja pealtpanekuid pakkus mäng rohkem kui küll!
Time outide ajal lahutasid meelt TTÜ cheerleader’id, kes on ametlikult Eesti parimad tantsutüdrukud.

Esimene lisavõistlus oli Art Link Balticu keskjooneviske võistlus. Osalesid Eesti naistekoondise ja Nike Women mängija Gerly Kostla, Rapla oma mees Heigo Erm ja Rapla kodumängudel sama võistlusega 2 korda 1000 krooni võitnud Mart. Seekord oli auhinnarahaks lausa 500 eurot ja kuigi iga viskaja sai 4 katset, siis ometi keegi neist tabavalt seda ei teinud ja raha liikus kuulikindlas autos tagasi Art Link Balticu kassasse.

Poolajal sai näha kauaoodatud G4S pealtpanekuvõistlust, kus ainsa eestlasena pidi oma jalgades olevat vedru demonstreerima Allar Raul Antson. Selgus, et valged mehed suudavad hüpata küll. Ja kuidas veel!!! Allar pääses kolme parema hulka, kus lisaks temale Bambale Osby ja erikülaline Lätist Kristaps Dargais, kes oli sama võistluse võitja Läti All Stars mängul.
Lõunanaabril tundusid külla nähtamatud tiivad küljes olevat, sest tema õhulend kestis selgelt kauem kui teistel osalejatel ja 500 eurot auhinnaraha läks upitama Läti majandust!
Pealtpanekuid saate vaadata erinevatelt linkidelt Õhtulehe, Basketi ja Delfi lehekülgedelt. Peatselt ka Piimameister Otto Rapla Facebooki lehelt.

Sten Soku ja Timo Oja Triobeti viskevõistluse finaalist väljus võitjana Sten Sokk, kes sai tasuks Gert Kullamäe karika ja tšeki 500 eurole. Lisa vaata SIIT ja SIIT.

Sellega ei olnud õhtu ja lisamängud läbi. Uut omanikku ootas terve õhtu saali nurgas seisnud tuliuus Toyota Verso S. Selleks, et uue autoga koju sõita, tuli eelnevalt saata sõnum ning hoida pöialt, et enda nimi saab loosis valituks. 4 õnnelikku, kellele fortuuna naeratas, pidid 24 sekundi jooksul viskama sisse korvi alt, vabaviskejoonelt, 3-punktiviske ja keskjooneviske. Ühel mängijal õnnestus 2 sekundit enne aja kukkumist ka keskjooneni jõuda, kuid korralikku viset sooritada sealt enam ei õnnestunud ja auto võttis õhtul oma koha müügisalongis jälle sisse, kus tema omastamiseks tuleb rohkem raha kui sõnumi maksnud 0,32 eurot lunastada.

Mäng ise, mis oli pigem vahepala lisavõistlustele lõppes suureskoorilise 118:115 Lääne võiduga, kuhu kuulusid ka kõik kolm Rapla mängijat.
Rapla näitas kogu Eestile, et tegemist on küll väikse, kuid suurelt mõtleva korvpallilinnaga ning siia on oodata tulevikuski teisigi suuri korvpalliüritusi!