Kui maja oli lõpuks ametlikult avatud, sai rahvas ringi uudistada ja söögitoa ise üle vaadata. Peale ringkäiku võttis sõna õhtujuht Lembit Rosina. Öelda, et ta tegi head tööd, oleks liiga vähe. Ta suutis kõigi tuju hoida üleval kuni peo lõpuni ja panna rahvas mängima erinevaid seltskonnamänge. Tuju aitas ka üleval hoida ansambel Tänatehtu.

Peol said inimesed jagada oma mälestusi sellest hoonest. Selle juured ulatuvad tagasi kaugesse minevikku. Sai ka tänatud kõige tublimaid töömehi, kes aitasid Kirsimari ehitusele ja arengule kaasa. Suurt au väärivad nad ka selle pärast, et tegid seda peaaegu tasuta. Inimesi, keda tänada, oli muidugi palju rohkem. See lause teeb eriti rõõmsaks, sest ei oleks ju vabatahtlikke, kui inimesed ei usuks sellesse, mille nimel nad tööd teevad.

Peolt ei puudunud ka oksjon, kus müüdi maha "Avaja". Suurimad tänud ostjale, kes kinkis selle meile tagasi tingimusel, et see peab seisma meie majas klaasi taga.

Muidugi tahame tänada oma lapsi, kes on nii mõistvad ja aitavad ja toetavad meid igati. Tahaksime tänada kõiki inimesi, kellel oli aega ja võimalus avamisele tulla. Ärge siis unustage teed meie majja!