Eks hinge värisedes sai mindud: ei ole ma ju mingi inglise keele oskaja ja teost ennastki oli loetud möödunud sajandil. Nõutust (miks ma üldse pileti lunastasin) süvendas pilk saali, mis oli täis noori, haritud inimesi, kel inglise keel suisa teiseks emakeeleks...

Hirm ja kõhklus ununesid kohe, kui näitlejad olid hoo sisse saanud, ja see juhtus üsna etenduse esimestel minutitel. Nii siirast, vahetut ja lustlikku loo jutustamist lavalt ei mäletagi.

Kindlasti andis vürtsi juurde näitlejate musitseerimine ja suhtlemine publikuga. Vedas muidugi, et nad mind ei kõnetanud! :)

Aitäh, Anne-Liisi, et aitasid rikastada meie linnakese kultuurielu.
Luule Raam

Esiti, etenduse nime kuuldes, arvasin, et tegemist saab olema meie aja Copperfieldiga ning etendus saab olema täis illusioone. Etendus osutus siiski klassikaks, aga avastasin, et maagiat oli seal küllaga.
Kui vaadata etendust võõrkeeles ning kui saada aru süžeest, tähendab see seda, et näitlejad on teinud head tööd. Antud etenduses nõnda just juhtuski.
Anna Šabanova

Etendus oli väga huvitav, näitlejad väljendusrikkad. Arvan, et kõik saalisviibijad mõistsid esitatud lugu ning väljendatud emotsioone.
Eduard 17

Nii etendus kui ka näitlejad ise erinesid eesti etendustest ning näitlejatest väga. Suurim erivus oli emotsioonide väljatoomine, see oli väga täpne, isegi natukene ülemängitud, aga see just etenduse eriti huvitavaks tegigi.
Liisu 17

Etendus oli vapustav ning eriti huvitav oli kuulda ingliskeelset mängimist. Näitlejate poolt etendatud emotsioonid olid väljendatud, erinevalt harjumuspärasest, tugevalt ning valjult.
Kirsti 17

See oli väga lahe etendus, mulle väga meeldis. Kui saaksin, siis vaataksin seda etendust veelkord.
Karina 14

Etendus meeldis mulle väga, karakterid olid seal ülimalt head, parim näitleja oli Robert. Diktsioon oli puhas ja kõigest sai aru, etendus oli väga realistlik.
Sten 14

Näidend oli väga huvitav, parim oli see, et kasutati elavat muusikat. Aja liikumine etenduse vältel oli väga hästi tajutav. Tundus nagu vaataks päris elu kõrvalt sest emotsioonid olid niivõrd ehedad.
Kristjan

Etendus oli lahe, päris kõigest aru ei saanud, aga oli ikkagi väga huvitav.
Romet

Etendus oli huvitav. Eriti meeldis näitlejate aktsent. Näitlejatöö ning laulud olid väga head.
Liina 18

Näidend oli väga kaasahaarav. Muljet avaldas väga, et näitlejad ka laulsid ja pille mängisid.
Erkki 18

Etenduse muusikaline osa oli huvitav, näitlejad head ja süžee huvitav.
Sigrid 18