Tennise juurde jõudsin tänu oma emale, kes on tennisetreener. Temaga oli tore kaasas käia ja mulle hakkas tennis kui mäng väga meeldima. Enne olin ma käinud ka iluuisutamas. Olin väiksena sageli haige ja külm jäähall ei olnud päris minu tervisele.

Ja millal tuli teadmine, et Sul läheb hästi ja sa võid sel alal väga kaugele jõuda?

Olen kogu aeg tahtnud võistelda, aga minu esimesed võistlused lõppesid küllaltki kindlate kaotustega. Olin siis 7-aastane ja väga ei kurvastanud. 8-aastasena olin juba Eesti meister 10-aastaste hulgas. Ja nii on läinud... Nüüd on huvitav mängida maailma paremikku kuuluvate noortega ja tahaks ka naiste turniiridelt juba võite korjata.

Milline näeb Su nädal välja – kui tihti teed trenni?

Selleks, et turniiridel hästi mängida, tuleb päris palju vaeva näha. Treenin kuuel päeval nädalas ja kaks korda päevas. Pühapäev on tavaliselt puhkepäev.

Missugust sporti harrastad veel lisaks tennisemängule?

Meeldib veel mägedes suusatamas käia, aga seda juhtub järjest harvmini.

Millised on põnevamad ja raskemad võistlused, kus oled osalenud?

Põnevaid võistlusi ja turniire on olnud palju. Mõned on pinget tekitavad tasavägise seisu pärast, teised on põnevad heatasemelise mängu poolest. Üks viimase aja põnevam mäng oli kodus Kaia Kanepiga.

Mida veel jõuad teha lisaks sportimisele ja õppimisele (kui jõuad)?

Peale tennise kuuluvad mu ellu ka sõbrad ja armastan lugeda raamatuid.

Mida tennisemäng Sulle on andnud? Ilmselt oskuse oma aega jagada, aga ehk veel midagi?

Tennis on õpetanud mind kiiresti otsustama ja tegema valikuid, mis oleksid antud situatsioonis õiged ja kasulikud. Loodan, et see aitab mind ka tavaelus. Kuna trenne on palju, siis tuleb ka aja planeerimisega tegeleda, eks sellestki ole tulevikus kasu.

Mis ained Sulle koolis meeldivad?

Koolis kuulub kindlasti mu lemmikute hulka inglise keel, kuigi ühegi aine vastu mul midagi pole.

Kuidas Sa koolitöödega hakkama saad, kui oled ära võistlustel? Kas võtad siis õpikuid kaasa või õpid hiljem järele?

Turniiridele ma üldiselt õpikuid kaasa ei võta, aga seda suurem õppimine ootab mind tagasi tulles ees ja seni olen hakkama saanud.

Oskad Sa öelda, kelleks tahaksid saada?

Kui unistada, siis oleks ju tore olla maailmas üks parimatest naistennisistidest, aga kui olla lihtsalt omas ajas, siis tahaks paari aasta pärast kuuluda maailma noorte paremikku.