6.-7. augustil Järvakandis toimunud 42. rahvusvahelisel vibuvõistlusel Järvakandi Open 2011 (ühtlasi ka kolmas Toomas Kivilo mälestusvõistlus) osalesid laskurid viiest riigist (Eestist, Lätist, Leedust, Rootsist ja Soomest).

Harjutuses FITA-1 saavutas sportvibu naiste klassis koduväljakul ülekaaluka võidu Anneli Preimann (1287 silma), Siret Luik oli Liga Zommere järel kolmas. Duelllaskmises oli eestlaste parim koht Anneli Preimanni teine koht. Ilvese edukaim võistkond oli segavõistkond Taavi Ennemuist - Anneli Preimann, kes saavutasid Soome võistkonna järel teise koha.

Vibuklubi Ilves president Raul Kivilo jäi võistlusega rahule: „Mina hindan kordaminekut selle järgi, kui hästi sportlased end sellel võistlusel tunnevad. Tagasiside oli väga positiivne - see tähendab, et ka mina olen rahul. Tunnen uhkust, et mu isa mälestusvõistlusel soovisid osaleda nii paljud laskurid." Võistluste korraldust kiitis ka rahvusvahelise kategooria vibukohtunik Ringa Baltrusaite: „Minu arust võiks see korraldustiim ette võtta ka mõne maailma tiitlivõistluse korraldamise: kõik sujus nii hästi."

13.-14. augustil Türil toimunud Eesti meistrivõistlustel saatis edu Ilvese naislaskureid. Meistriks pärjati naiste sportvibu klassis Anneli Preimann, naisveteranide arvestuses Eve Kivilo. Naiskondade arvestuses võitis uue Eesti rekordiga (209 silma) Järvakandi Ilvese võistkond (Anneli Preimann, Siret Luik ja Reena Pärnat).