No sellega on siis asi selge. Viise tahab oma silmaga näha ja kätega proovida, kuidas uue toote detailid kokku sobivad. Päris iga päev teda höövli või järkamispingi tagant ilmselt ei leia. Sest Aru Grupp ASi ühel omanikul ja juhatajal peaks tööd jätkuma – ettevõte koosneb ju neljast tehasest (kõik Kadrina vallas Huljal), müügiesindustest (Tallinnas ja Huljal), kahest müügiga tegelevast ettevõttest Iirimaal ja Suurbritannias ning enam kui 150 töötajast, kellest lõviosa on ametis Hulja tehastes.

Nagu sissejuhatuses mainitud, tegeletakse Aru Grupi majatehases parajasti tootearendusega. „Uueks hooajaks tahaksime ettevalmistusega ühel pool olla ja juba toota,“ selgitas Viise.

„Tegemist on vooderdatud kilpmajaga, mille kolm meest suudavad ühe tööpäevaga püsti panna. Omanik peab ette valmistama vaid vundamendi. Tegemist on tüüplahendusega ja kindlas mõõdus moodulitega, mida saab omavahel kombineerida nagu legoklotse. Sellistele majadele suurima turu loodame leida Rootsist. Sealsed seadused lubavad selliste mõõtmetega maja panna püsti ilma suurema bürokraatia ja lubade kooskõlastamiseta. Tänu soodsale hinnale ostetakse neid rendimajadeks ja need on eriti hinnatud üliõpilaste ning immigrantide seas. Hinnanguliselt on turu suuruseks kuni 10 000 klienti.“

Loe pikemalt Kuulutajast.