Äripindade arendaja esindaja Margus Puis OÜ-st Lugosta loodab, et viimsilased võtavad uue keskuse ruttu omaks. “Viimsi Marketi suurimad rentnikud on Rimi, ehitus- ja sisustuskauplus Decora koos suvekaupade terrassiga, BENU apteek, lillepood Orhidalia, kontoritarvetepood Charlot, prillipood Efect Optika, Peetri Pizza ja aasiapäraseid toite pakkuv Bollywood,” sõnas Puis. Kaubanduskeskuse all on 170 kohaga parkla. “Juuli esimeses pooles avatakse parklakorrusel ka autopesula,” lisas Puis.

“Viimsi Rimi hüpermarketi teeb veel eriliseks suitsuahi, mida ei ole üheski teises Rimis. Viimsilased on rannarahvas ja loomulikult peab rannaäärsest poest saama värsket suitsukala,” sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. “Tuntud headuses tegutseb siin Rimi soojatoidu lett, valmistatakse pagaritooteid. Katsetame ka segusalatibaari, kus klient saab ise koostada sobiva salativaliku. Rimis on end sisse seadnud ka Talupood,” rääkis Lilleoja.

“Decora kett sai alguse juba 1993. aastal. Tegeleme ehitus- ja viimistlusmaterjalide, kodu- ja aiakaupade müügiga. Suhtleme oma klientidega võimalikult personaalselt, et pakkuda parimaid lahendusi,” sõnas ettevõtte turundusjuht Grete Allik. “Uues Viimsi kaupluses on tähtsal kohal värvid, tapeedid, vaibad, parketid, valgustid, sanitaartehnika ja tööriistad. Taimehoovist leiavad kõik vajaliku aiahuvilised,” lisas Allik.

Mati Mätliku sõnul on viimsilaste jaoks olulised ka kodulähedased töökohad. “Keskuses on enam kui 80 töökohta viimsilastele ning meie lähinaabritele. Teisel korrusel on aga büroopindasid, mis soodustavad ettevõtluse arengut Viimsis,” sõnas Mätlik. Kaubandus- ja ärihoone ehitas Astlanda Ehitus, hinnanguliselt on ehitustööde maksumus 6 miljonit eurot, koguinvesteeringu suurus 9 miljonit eurot.