Täna avatud Astri Selver tegutseb 2480 ruutmeetril ning poeriiulitelt leiab 7600 erinevat toodet. 77 protsenti kaubavalikust moodustab toidukaup, aga poest leiab ka esmavajaliku tarbekauba. Kaupluses tegutseb gurmeeosakond, millest leiab 600 harjumuspärasest tavasortimendist eristuvat toodet. Astri Selveris alustab tööd 34 Narva inimest.

„Astri Selverisse tuleb Narvas esimese kauplusena ka SelveEkspressi iseteenindus, mis võimaldab tavakassaga võrreldes oste kiiremini teha ja aega säästa,“ rääkis Kristi Lomp.

1997. aastal esmakordselt avatud Astri Keskus kasvab uue osa avamisega Ida-Virumaa suurimaks kaubandus- ja meelelahutuskeskuseks. Hoone üldpinnaks on 41 000 ruutmeetrit , millest kaubanduspinda 21 500 ruutmeetrit. Kaupmeeste nimekiri täieneb mitme uue, suure ja Ida-Virumaal esmakordselt tegutsema asuva ettevõttega. Keskuses on esindatud näiteks Euronics, Lindex, Reserved, Seppälä, New Yorker, House, Cropp, Mohito, Koduekstra, Sportland ja Takko. Esmakordselt saab Ida-Virumaa kvaliteetse Rahva Raamatu raamatukaupluse, kus hakatakse müüma ka venekeelset kirjandust.