Mr CAP pakub Pevtsovi sõnul erilisi värvipinna-, naha-, tekstiili-, klaasi- ja muid hooldusi, mis kindlustavad auto pikaajalise Auto iluhooldustehnikud ennetavad vananemisilminguid ilu ning tõstavad selle väärtust. Töö tehakse käsitsi ja tegevus põhineb frantsiisettevõtte Mr CAPi poolt välja töötatud tehnikal ja tootearendusel, mida tohivad kasutada litsentseeritud ja sertifitseeritud ettevõtted.

Mr CAPi meeskond on valmis näitama ühe üsnagi korralikult päevi näinud ja ilmselgete kulumismärkidega auto juures, mida Mr CAPi vahendid ja oskused suudavad. Katseautona sõidab salongi ligi 200 000 km läbisõiduga kulunud nahksisuga auto. Kuupäev on 3. veebruar ja kell 10.00.

Esmalt suunatakse auto kere puhastusse, kus spetsialistid kõikvõimalikud mustuskihid hoolikalt maha pesevad. Seejärel taastatakse värvipind, deoksüdeerimise käigus eemalduvad pisikriimud. Järgmisena kantakse peale kaks kihti spetsiaalseid Mr CAPi ilutooteid, millest esimese eesmärk on täita poorid ja teine paneb auto kere läikima. Seejärel võetakse ette salong ning tehakse korralik keemiline puhastamine koos kaitsvate ainetega töötlemisega. Peale salongipuhastust saab mootoriruum põhjaliku puhastuse, mida tehakse käsitsi. Viimane etapp viiakse läbi siis, kui auto juures enam midagi ei tehta, sest ööseks jäävad autole peale kantud ained kivistuma. See kõik on MasterTreatment.