Teie igapäevasesse leksikoni kuuluvad sellised sõnad nagu “pumpla”, “kollektor”, “torustik”, “puhasti”…. Soovolinik saaks mu peale kurjaks, aga ma julgen siiski väita, et enamik naisi ei tea neist asjust tuhkagi. See on meeste maailm. Kuidas te olete suutnud ennast seal kehtestada?

Ega see ei olnudki alguses lihtne. Tihtipeale tuli kogeda suhtumist, et naisterahvas, mis sa neist asjust tead. Mõni meessoost kolleegi hääl muutus minuga torudest rääkides pehmeks, nagu väikse lapsega suheldes. Mõtlesin, et huvitav, kas ta räägib iga naisega sellisel toonil või ainult nende naistega, kes töötavad selles valdkonnas.

Tegelikult mulle meeldib meestega koos töötada. Aga olen olnud olukorras, kus töökohtumisel vahtis mees ainult mu jalgu, kui me rääkisime õlijäätmetest ja pumpadest. Pärast seda läksin poodi ja ostsin võimalikult pika kottis seeliku.

Armastan värve, sära ja mulle meeldib ka ise särada. Kes mind ei tunne, võib arvata, et olengi lihtsalt üks maitselage diskokera, mingi bitch. Aga need, kes tunnevad, on öelnud, et bitch küll, aga tark. Paremini ei saagi minu kohta öelda.