Nii oli kontserdikorraldaja soov ja mis meil saab selle vastu olla, kui rokkmuusika esileedi peaaegu koduõuele laulma tuleb.

Kui möödunud suvel esines Smokie, oli poolsaar autodest umbes, viimased tulijad said parkida sadamast 3-4 kilomeetri kaugusele.

Sadam asub poolsaare tipus ja siia tuleb vaid üks suhteliselt kitsas tee. Sellega peavad tulijad arvestama. Omalt poolt püüame parkimist paremini korraldada, kuid kui kolmest kandist on meri ees, seab see autode arvule paratamatult piirid. Seepärast soovitame kohale tulla varakult ning viimastel tulijatel arvestada ka pikema jalutuskäiguga enne ja pärast kontserti. Mõttekas oleks ka uurida, kas keegi tuttavatest veel kontserdile sõidab ja teha seda ühe autoga.

Rahvarohkeid üritusi tuleb teisigi?

Live&Love tuuri raames külastavad meid augustis Vaiko Eplik & Eliit, Smilers ja Vallatud Vestid(Padar, Lepland ja Vabarna). 25. juulil esineb Tõnis Mägi ning 12. juunil merelauludega Marko Matvere ja Peep Raun.

 Sadam on suviseks mängukohaks samuti Vana-Baskini Teatrile?

Vana-Baskini Teatril peaks olema neljas hooaeg, kus nad tulevad uue tükiga välja ja selle esietendus on Lohusalus. Tänavu on selleks inglasest Mike Yeamani kelmikomöödia „Kanuumatk algajatele", mida mängitakse juuli lõpus viiel korral. Augusti algul etendatakse menukat „Nädal aega kolmekesi".

Laupäeva tantsuõhtuid on Lohusalu sadamas korraldatud 1996. aastast! Millal tänavu alustate?

Homme ja avatantsuks mängivad Wismari Poisid. Sealt edasi on tantsuõhtud igal laupäeval kuni 6. septembrini välja, mil tantsumaratonile paneb punkti Marko Matvere ja Väikeste Lõõtspillide Ühing. Lohusallu jõuavad kõik populaarsemad solistid ja ansamblid: Meie Mees, 2Quick Star, Kõrsikud, Kukerpillid, Mait Maltis, Swingers koos Tanja Mihhailova ja Mikk Saarega, Anne Veski jt.

Me ei taha ühtegi nädalat vahele jätta, sest inimestel on hea meeles pidada, et laupäeval saab Lohusalus tantsida. Seda igasuguse ilmaga, suure vihmaga kolime varikatuse alla.

Tegelikult on suvel üks laupäev rohkem - jaanilaupäev.

23. juunil esinevad Erich Krieger ja ansambel Karavan, muidugi koos Karl Madisega. Süüdatakse ka jaanituli ja nagu ikka, otse merekaldal.