“Laagri Comarket tuleb moodsa kujundusega ning meie äriplaan ja kaupluse ülesehitus võimaldab 800 m2-sel müügipinnal pakkuda värskeid tooteid sama suures valikus kui tavaliselt kolm korda suurema müügipinnaga toidukaupluses,” selgitas Vips. “Tänaseni Laagris korralik toidupood puudub ja soovime just Comarketist arendada Laagri elanikele piisavalt suure valikuga ja samas hubase oma poe.” Lisaks kauplusele on uude hoonesse kavandatud väikesed rendipinnad ka näiteks postkontori, apteegi ja lillepoe tarvis.

Laagri Comarketi avamisega luuakse piirkonda 25-30 uut töökohta ning juba järgmisel nädalal algavas uute töötajate värbamise kampaanias saavad selge eelistuse kohalikud elanikud.

Teine Comarketite ketis toimuv muudutus puudutab ettevõtte Rakveres asuvat kauplust, mille viimane tegutsemispäev on 16. aprillil. “Oleme Rakveres tegutsenud üle seitsme aasta, kuid piirkonnas on toidukaupade turul kõva konkurents ja seniste renditingimustega polnud poepidamine meile enam lihtsalt majanduslikult otstarbekas,“ selgitas Vips otsuse tagamaid.

Comarketi kaupluste kett alustas tegevust 2002. aasta alguses ostes 10 SPAR kaubamärgi all töötanud kauplust. Comarketi kaubamärgi all tegutseb praegu 20 kauplust, mis asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis. Ühes kuus külastab keti kauplusi üle  1 000 000 kliendi. AS Comarket on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis annab tööd 425 inimesele.