Peamiselt paistsid Tartus silma Reformierakonna reklaamid; peamisteks kaanenägudeks siin on Ants Laaneots ja praegune linnapead Urmas Kruuse. Laaneots lubab Raadile kultuurilinnakut ja Kruuse 100km ratta- ja jalgteid Tartusse. Samuti skandeeritakse muidugi ka, et Tartu üle ollakse uhked. Olenemata linnaosast on Reformi reklaame igatahes kõige rohkem. Lisaks on nad ainukesed, kes kasutavad suuri reklaamtahvleid. Kõige suurem reklaam on Tasku küljes.

Teisena jäävad silma sotsiaaldemokraadid, kes on oma reklaame kleepinud bussiootepaviljonide külge ja ka kolmnurksete reklaamtahvlite külge. Nad otseselt midagi ei luba ja näod tahvlitel ka eriti tuntud ei ole. Peamiselt räägivad nad reklaamidel sellest, et valitsus vajab vahetust. Mitte midagi otseselt tartlastele suunatut.

Keskerakond on ka mõned reklaamid välja pannud, kuid üllatuslikult on nende reklaame peamiselt äärelinnas, just Tammelinna ja haiglate läheduses, kuid näiteks paneelmajadest koosnevas magalarajoonis Annelinnas neid näha ei ole. Lisaks olid kõik reklaamid ainult bussipaviljonides.

IRLi tänavapildis pole pea üldse näha, vaid Margus Tsahkna on ennast bussipaviljonidesse asetanud.

NARVA

Valmisplakatite külluslikku rohkust ei leia aga Narvast. Pigem vastupidi, plakateid on Narvas õige vähe. Sotsiaaldemokraadid on endale soetanud asukohad bussipeatustes ja mõned IRLi plakatid on samati siin-seal üleval.

Valimisreklaam Narvas

Keskerakonna bännereid pole üldse - eraldi muust erakonna sümboolikast on endale reklaampinna soetanud keskerakonda kuuluv ettevõtja Vadim Orlov. Tema kakskeelsel plakatil puuduvad aga keskerakonna sümbolid ning ta lubab narvakatele uusi töökohti.


TALLINN

Kõige rohkem ja külluslikult on erinevaid reklaame pealinnas. Siin on endale teatud tänavad hõivanud sotsdemokraadid, Lasnamäe kanal on Savisaare ja tema parteikaaslaste piltide päralt, vaid ühe silla on endale haaranud end peibutuspardiks tituleeriv Juku-Kalle Raid.

Valimisreklaamid Laagna teel

Loe lähemalt Tallinna reklaamide maksumusest Eesti Päevalahest!

Keskerakonna valimisreklaam tartu mnt