Arutasime laste ja õpetajatega, mida tähtsaks peame ning millele tahame edaspidi tähelepanu pöörata ja millele keskenduda. Prügihommikul rääkisime prügist ja selle liigiti kogumise vajalikkusest.

Käisime valla jäätmejaamas ning rääkisime säästlikust tarbimisest ja asjade korduvkasutuse võimalustest. Juba kevadest oleme kogunud looduses lagunevaid toidujäätmeid konteinerisse, kuhu prügipäeval lisasime mulda ja puulehti. Kevadel saame tekkinud komposti kasutada külvipeenarde rajamisel. Lasteaia paviljon muutus sellel päeval väikeseks prügisorteerimisjaamaks, kust pärast prügi sorteerimist võis prügirong rühmade meisterdamisnurkadesse liikuda.

Meie loovus taaskasutusel väljenduski rühmade meisterdamisnurgakestes - erinevatest kasutatud paberitest, karpidest ja rullidest valmisid lustakad loomad ja uhked majad, vanadest kalendritest ja kommipaberitest täiesti erilised kollaažid ning kasutatud paberist sai justkui võluväel uus ja uudne paber kunstitöödeks. Mardi- ja kadripäeva mänguhommik Saverna Raamatukogus pakkus eredaid elamusi - tuletasime meelde nende päevadega seotud laule ja mänge.

Aitäh Sulle, Tiina tegusa hommiku eest! Triibuhommik tekitas hetkeks tunde, et kogu maailm ongi nii värviliselt triibuline. Ametimeeste päeval rääkisime erinevatest ametitest ning mööda lasteaeda käis ringi kelmikas kloun, kes oma trikke tehes palju elevust tekitas. Perepäevaga tähistasime saabuvat isadepäeva - sõime koos emade- isadega hommikuputru, jalutasime koos veidi poristel metsaradadel ning vaatasime koos etendust „On vaid hetk...". Usume, et need lastele pühendatud hetked tasuvad end kuhjaga. Kohe kindlasti!

Aitäh head vanemad - kaasalöömise ja koostöö eest! Aitäh perekond Ani'le meisterdamismaterjali eest! Aitäh KIK-ile abi ja toetuse eest!

Ja kohe-kohe see imeline jõuluaeg algabki - algab esmaspäevaste muinasjutuhommikute ja reedeste üllatushetkedega.

Koostöös hoolekoguga korraldame heategevusliku jõululaada 12. ja 13. detsembril kell 9.00 - 18.00. Olete oodatud uudistama ja ostma! Lasteaia jõulupidu tähistame 20. detsembril kell 16.00 algava loomade tralliga. Õnnerohket aastavahetust ning peatuge selles kiires aastalõpusaginas ja mõelge -

Kui teile meeldiks, et maailm oleks õnnelikum, tervem ja rikkam, andke sellesse kõigepealt panus ühe õnneliku, terve ja rikka inimese - teie enda näol. (Joe Vitale)

Uute kohtumisteni uuel aastal!