Disco Dance laste kategoorias võistles 68 tantsijat Norrast, Rootsist, Venemaalt, Ukrainast, Poolast ja meie kolm vahvat tüdrukut Eestist. Teadsin, et võistlus tuleb raske, kuid salaja soovisin, et kui vähemalt üks tüdruk saab esimesest voorust edasi, olen üliõnnelik.

Peagi saabusid seinale võistlusprotokollid ja oh imet, teine edasisaaja Eesti Angela Absalon, neljas edasisaaja Eesti Deborah Puusepp. Nüüd pidid tüdrukud end veel rohkem kokku võtma ning keskenduma oma soolonumbrile, kuid teine voor jäi meile viimaseks. Lõpptulemuseks Angela Absalon ja Deborah Puusepp 35- 42. koht Disco Dance soolo laste kategoorias ning Martina Puusepp 43.-49. koht. Kolmikvõidu viisid koju norrakad Braekken Marte, Laresen Sofie Bjerknes ja Moen Sara tantsustuudiost 2Dance Oslo.

9. detsembri hommikul alustasime tagasi teed kodu poole, et jõuda 10. detsembril Tartusse EDO (Estonian Dance Organization) esimesele reitingu turniirile.

Tartusse tulid võistlema seekord Uulu Kultuuri- ja Spordikeskuse suured võimlejad, võisteldi Disco Dance soolo, duo ning small groupi kategoorias.

Oma esimese suurvõistluse stardi tegi Iti-Mai Mätas ning võitis I. koha (algajate) Disco Dance soolo kategoorias. Samas kategoorias tuli poolfinaaliÜlle Järvoja.

Disco Dance soolo kategoorias võistlesid Martina Puusepp, Debroah Puusepp ja Angela Absalon. Martina ja Deborah lõpptulemuseks jäi koht poolfinaalis ning Angela Absalon sai võistelda ainult ühe vooru.

Disco Dance duo võistluskategoorias saavutasid õed Martina ja Deborah pronksmedali.

Disco Dance small group võistluskategoorias võistlesid esimest korda Greta Tamm, Ülle Järvoja, Crete Sinimäe, Martina Puusepp, Deborah Puusepp ja Iti-Mai Mätas. Disco Dance small group kava esitatakse 1,30 minuti jooksul, kavas peavad olema sooritatud kohustuslikud elemendid spagaadid põrandal, spagaathüpped õhus ja jalahood, lisaks veel erinevad kätekombinatsioonid.

Meie tüdrukud võitsid Disco Dance small group kategoorias II koha ja tõid koju hõbekarika. Nii kaunist kingitust poleks ma julgenud loota aastal 2011. Aitäh, teile, tüdrukud!

Hip Hop kategoorias oli ainukesena edukas Janeli Paiba. Janeli saavutas EDO I reitinguturniiril kolmanda koha ning tõi koju pronksmedali. Anneli Sommer pidi seekord leppima 25.- 30.kohaga.

Usun, et eelpool kirjutatu teeb rõõmu sulle hea lugeja, sest need samad vahvad lapsed on tulevikus terved, julged, ambitsioonikad ning eesmärgikindlad vallakodanikud. Oleme neile toeks ja hoiame neile pöidlaid treeningutes, kui ka võistlustel.