Büroo juhataja Sirje Orgel ütles, et Elvas avatud teeninduspunkti eesmärgiks on tuua dokumentide taotlemise võimalus piirkonna inimestele lähemale ning ühtlasi vähendada suuremate linnade teenindustes tekkinud järjekordi. „Kohalike huvi teeninduspunkti avamise vastu Elvas oli ääretult suur ja seda suurem on rõõm, et vastrenoveeritud ja avatud teeninduspunkt nii kohalikele kui ka teistele soovijatele mugavamat ja kiiremat võimalust dokumentide taotlemiseks pakub," lisas Orgel.

Teeninduspunktis võetakse vastu isikut tõendavate dokumentide taotlusi ja väljastatakse taotletud dokumente. Taotlust esitama minnes peab isikul kindlasti kaasas olema isikut tõendav dokument ja üks värvifoto mõõtmetega 40x50mm. Soovitatav on riigilõiv eelnevalt tasuda internetipanga kaudu. Kohapeal on võimalik riigilõivu tasuda sularahas ja Swedbank'i deebetkaardiga. 

Elva teeninduspunkt on avatud E-N 9-16, R 9-15, lõunaajal vahemikus kell 12.30-13.00 on teeninduspunkt suletud. Iga kuu viimasel reedel klientide vastuvõttu ei toimu.

Teeninduspunkt paikneb Elva konstaablijaoskonna ruumides aadressil Valga maantee 1.

Täiendavat teavet dokumentide taotlemise kohta saab aadressilt www.pass.ee, samuti Politsei- ja Piirivalveameti kliendiinfo telefonilt 612 3000.


Lisaks maakonnakeskustes olevatele teenindustele on kodanike kiiremaks teenindamiseks Lõuna-Eestis avatud nüüdseks kaks täiendavat teeninduspunkti. Neist üks avati sel kevadel Otepää konstaablijaoskonna juures ja teine teeninduspunkt avati täna Elvas.