Kui Tarva vastu sai Rapla oma mängu kiirelt käima, siis tundub, et kalevlaste vastu kasutati diiselmootorit, mis käreda pakasega ei tahtnud kohe üldse käivituda. Skoor avati alles kahe ja poole minutilise mänguaja järel ning neljandaks minutiks oldi veel kaotuseisus 2:11. Pärast mõningast soojenemist saadi, aga „mänguvanker" liikuma ning kiire 9:0 spurdiga jõuti vastastele järele. Siiski võib öelda, et kogu esimene poolaeg kulges tõusude ja mõõnadega, kus efektsed kiirrünnakud, osavad söödud ja läbimurded vaheldusid möödavisete ja lihtsate eksimustega kaitses. Seega alustas Rapla teist poolaega kahepunktlises kaotusseisus 36:38.

Vastupidiselt mängu avaminutitele, algas teine poolaeg Raplale edukalt. Juba teistkorda mängu jooksul sooritati 9:0 spurt ning seega mindi juhtima 7 puntkiga 45:38. Päris otsustavaks murdemomendiks ei saa seda seika pidada, sest tabavate kaugvisete ning leegionäri Brandis Raley-Rossi soorituste toel jõudis Tallinna Kalev veel viigini 50:50. Neljandiku lõpuosas oli Rapla aga jällegi kindlam ning säilitas otsustavaks veerandajaks viiepunktilise edu.

Teenitud edunumbritel Piimeister Otto/ Rapla enam kahaneda ei lasknud. Paaril korral jõudis Kalev küll 6 punkti kaugusele ja õhus oli tunda pinget, kuid valdavalt kulges mängu otsustav faas väljakuperemeeste dikteerimisel. Kohtumisele pani efektse punkti Janar Soo, blokeerides vastaste liidri Raley-Ross´i kiirrünnaku, ning seega jäid lõppskooriks numbrid 82:72.

Kohtumisega teenis Rapla oma 11 võidu turniiritabelis ning seega ollakse nüüd kolmandal kohal asetsevast BC Rakvere Tarvast vaid 1 võidu kaugusel!
Resultatiivseimad mehed Rapla särgis olid jällegi Janar Soo ning Sven Kaldre, panustades seekord vastavalt 20 ja 16 punkti. Andre Pärn lisas omalt poolt 14 silma ning Raido Ringmets toetas meeskonda 9 punkti ja 11 lauapalliga. Järjekordselt suurepärast väljakunägemist demonstreerinud Rait-Riivo Laane andis 7 tulemuslikku söötu ja viskas ise ka 8 punkti. Tallinna Kalevi edukaimad olid ameeriklastest leegionärid Brandis Raley-Rossi ja Matthew Shaw, kelle kontodesse kogunes vastavalt 24 ja 15 silma.

Pärast edukaid tööpäevi on Piimameister Otto/ Rapla mängijad ja poolehoidjad teeninud ära ka väikese puhkuse- tuleval nädalal võistlustulle ei astuta. Järgmine kohtumine peetakse maha 17. veebruaril Tartu Ülikooli meeskonna vastu. Revanšeerimist ootab ju kodus saadud kurioosne 1-punktiline kaotus, nii et seega on kõigil poolehoidjatel tõsine põhjus teekond ülikoolilinna ette võtta! Kohtumine algab kell 19.00.

Sadolin Spordihoones astutakse jälle lahingusse päeval, mil Eesti Vabariik on täpselt 96 aasta ja 1 päeva vanune ehk 25. veebruaril- vastaseks ei keegi muu kui BC Rakvere Tarvas.