"Ükski ärilinnak ei saa olla pikaajaliselt edukas, kui ta ei arvesta inimeste eraeluliste vajadustega," rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. "Kuna enamikes uuendusmeelsetes ettevõtetes töötab väga palju noori inimesi, tekib varem või hiljem küsimus, kuidas ühendada töö ja lapsed. Suuremast mugavusest kui hommikul koos lapsega tööle sõita ja hiljem koos koju, on raske unistada. Lasteaiad tuleb rajada sinna, kus on lapsed. Olen üsna veendunud, et tulevikus on lasteaed iga ärilinnaku iseenesest mõistetav osa, milleta tarku ja häid inimesi on töökohal palju raskem kinni hoida."

"Lasteaed on meie jaoks tähelepanuväärne projekt, milleta Ülemiste Cityt on tulevikus väga raske ette kujutada," rääkis AS Mainor juhatuse esimees Rainer Aunpu. "Samas ei ole lasteaed kindlasti viimane projekt, kus me püüame mõelda Ülemiste Citys töötavate inimeste igakülgsele heaolule. Plaanis on nii spordiklubi kui ka erakliiniku avamine. Tuleviku majanduse väärtused luuakse just ärilinnakutes, kus läbimõeldud ja terviklike teenustepakettide abil suudetakse hoida inimeste tasakaalu töö- ja eraelu vahel. Sellepärast on Kalli-kalli lasteaia avamine Targa Äri Linna kindel samm tulevikku."

Kalli-kalli lasteaias on väikesed, kuni 17 lapsest koosnevad rühmad. Kuna lasteaed on tegutsenud väga lühikest aega, on veel mõningaid vabu kohti. Lisaks rõõmsavärvilistele ja hubastele  rühma- ja tegevusruumidele renoveeritud hoone esimesel korrusel, on maja taga 950 m² suurune õueala, mis asub Ülemiste City kaunilt kujundatud pargi kõrval ilusas ja keskkonnasõbralikus ümbruses.