1. Sausti mõis, 8 miljonit eurot

Ilmselt Eesti kõige kallimaks elukondlikuks kinnisvaraobjektiks võiks nimetada 8 mln eurot maksvat Sausti mõisa Kiili vallas. Mart ja Merilyn Lajalile kuuluvat Sausti mõisa on esmakordselt mainitud 1453. aastal. 1757. aastal ostis mõisa Berend Heinrich von Tiesenhausen, kes 18. sajandil püstitas valitsejamaja, klassitsistlike sugemetega härrastemaja kerkis 19. sajandi keskpaiku. Mõisa ümber on rajatud kolm parki ja tarbeaed ning paistiigis kasvatakse karpkala. Mõisakompleksi pindala on 240 000 ruutmeetrit.

2. Pikk 33, 6 miljonit eurot

Tallinna vanalinnas aadressil Pikk 33 müüakse Konga Investi vahendusel Alexander Kofkinile kuuluvat 7 korteriga maja, mille esimesel korrusel tegutsevad ärid - restoran, kohvik ja väike kauplus. Neljakorruseline maja on täielikult renoveeritud, selles on kaks ühetoalist, kolm kahe- ja kaks kolmetoalist korterit.

3. Kinga 1, 5,3 miljonit eurot

Tallinna vanalinnas asub firmade Luterma ja Rubla kaudu Oliver Kruudale kuuluv, kuid praegu Swedbanki ja kohtutäitur Kaire Põltsi kasuks keelumärget kandev kortermaja aadressil Kinga 1. Hoone on ehitatud 1825. aastal ning olnud kasutuses elu-ja ärihoonena. Kunagi asus selles Tartu Pank, hiljem Hoiupank. Hoonel on 5 korrust pluss keldrikorrus, seal asub kaks restorani ja kaheksa korterit, kõik tähtajaliste üürilepingutega.