Kell 17.00 astub Piimameister Otto/Rapla potensiaalsele 2011.a tiitlipretendendile vastu vähem kui aastaga väga koduseks saanud Sadolini Spordihoones.

Tegelikult ei ole see Piimameister Otto/Rapla ja Rocki esimene mäng. Korra juba kohtuti karikavõistluste veerandfinaalis Viljandis, kus Rocki staaridele eesotsas Giorgi Tsintsadzega hakati väga tugevalt vastu, kuid lõpuks tuli leppida kaotusega 66:88. Kuigi vahe jäi isegi pisut üle 20 punkti, näitas Rapla teisel ja kolmandal veerandil tartlastele hambaid ja võitis need tulemustega 17: 12 ja 23:17.

Rapla meeste hambad on nüüd veel teravamad, kuid loomulikult pole ka Indrek Visnapuu hoolealused vahepeal vaid Tartu Vaimust jõudu ammutanud, vaid on ka hunniku tunde saalis veetnud. Sellele vaatamata võib loota, et ka seekord pannakse ülikoolilinna mehed võidu eest kõvasti pingutama ja niisama ei anta neile midagi!!

Kui nüüd huvi pärast kahe võistkonna eelarvenumbreid võrrelda, siis kogu Rapla meeskonna eelarvega saab Tartu läbi häda kahe mehe palgad tasutud. Kuid see peaks motiveerima iga noort Piimameister Otto mängijat, et Tartu mänedžmendile ja treeneritele silma jääda!

Sadolini Spordihoones on võimalik näha siis saabuval laupäeval selliseid Eesti korvpalli kõlavaid nimesid nagu Vallo Allingu, Silver Leppik, Sten-Timmu Sokk, eelmise hooaja komeetmängijat Rain Veidemanni, Eesti koondise parimat mängijat Janar Taltsi ning leegionäre Giorgi Tsintsdzet ja Callistus Eziukwut.

Treeneripingil on Indrek Visnapuu kõrval Eesti üks kahest viimaste aastakümnete tõelisest viskekahurist Gert Kullamäe!

Kõik, kes seni ei ole veel Piimameister Otto/Rapla kodumängule jõudnud, võtke kätte ja tulge vaadake kohapeal, kuidas see möll välja näeb ja te tulete alati tagasi!

Nooremate pealtvaatajate rõõmuks lahutab poolajal meelt Eesti esiräppar COOL D!!!
Vaheajal pealtvaatajate mängud! Täis kõhu eest hoolitseb Sadolini Spordihoone kohvik. Võidu korral eripakkumised Meie Pubilt!

Pilet täiskasvanutele 50,-
18-aastased ja nooremad 25,-
6-aastased ja nooremad TASUTA

KOHTUMISENI MÄNGUL