Parima nooraedniku tiitli võitis Räpina Aianduskoolis 1. kursusel maastikuarhitektuuri õppiv Karin Järs, kes parimaks nooraednikuks olemise tunnet veel kirjeldada ei osanudki. Austav tiitel tuli talle üllatusena ning enda arvates on tal esmakursuslasena veel palju õppida. Küll aga tõi ta välja saavutuse plussid nii enda kui ka kooli jaoks: „See tiitel toob kindlasti au koolile ja ka sellele õpilasele, kes selle võidab. Usun et tiitel tuleb kasuks ka edasistel õppimistel ja isegi CVs on see kasulik ära mainida. Samas on võistlus ka hea proovilepanek ja saab teada, milleks inimene võimeline on ja kuidas on ta teadmised omandanud." Võistlust pidas Karin hästi korraldatuks ning igati õnnestunuks. „Võistluse tase ei olnud kerge ega ka nüüd nii peadmurdev," kommenteeris Karin võistlust. Ainsa puudusena tõi ta välja kiire tempo ning väikesed pausid võistluste vahel. Parima nooraedniku esinemist nähtavasti see siiski ei mõjutanud. Lemmikalaks oli Karinil maastikuehitajale kohaselt näidisaia rajamine. „Kuigi see on täpne ja natuke ka keeruline, on see huvitav ja tegevuserohke," lausus Karin.

Ka teine ja kolmas koht läksid aianduskooli õpilastele, vastavalt Rene Varikule ja Eliise Ruusveele. Võistkondlikult oli parimaks individuaalarvestuses esikolmiku moodustanud õpilaste meeskond: Karin Järs, Rene Varik ja Eliise Ruusvee. Räpina Aianduskooli õpetaja Reet Palusalu ütles, et parima meeskonna trumbiks oli kindlasti see, et nad oma ala armastavad. Kirg oma eriala vastu tuli esile ka Karini jutust. „Teisi võistlejaid ma ei võtnud konkurentidena, tegin kõik endast oleneva, et anda endast parim," sõnas Karin. Tulemust arvestades võib arvata, et ka Eliise ja Rene on sama meelt.

Võistkondlikus arvestuses II koht läks Saksamaa partnerkoolile Ernst-Benary-Schule Erfurt ja III koht Luua Metsanduskooli võistkonnale.

Võistlust korraldas SA Innove koostöös Räpina Aianduskooliga. Võistlust rahastasid Euroopa Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium, toetasid Eesti Aiandusliit ja Põllumajandusministeerium.