Saue linna teenetemärgi pälvis Saue Poistekoori dirigent Elviira Alamaa ning aukirja Tõnu Odamus, Aado Liblikmann ja Jaan Pert. Linnapea tänukiri oli tunnustus kõigile Saue vabadusvõitlejatele. Au teile, Ants Kippar, Valdek Rae, Jaan Rand, Harri Randla, Artur Sild ja Tiit Marnot.

Kontsertaktus jätkus paeluva dokumentaaljutustusega „Olnud aegade võlu". Saue Segakoor ja Gümnaasiumi kooliteater esitasid Saue linna ja lähiümbruse ajalooga seotud põnevaid fakte, mälestusi ja mõtisklusi lauludega põimituna. Dokumentaaljutustuse idee ja kuvandi pani kokku Evelin Povel-Puusepp Saue Kodu-uurimise Seltsingust, kooliteatrit juhendab Leo Uulma ja segakoori dirigeerib Elviira Alamaa.
Paeluva, koorilauluga põimitud dokumentaaljutustuse kandis ette gümnaasiumi kooliteater ja segakoor. Foto: Sirje Piirsoo
Lõpetuseks pakkusid muusikalist meelelahutust ja kaasaelamisrõõmu Tanel Padar ja Tarvo Valm akustilise kavaga „Veidi valjem kui vaikus".  Ja nagu õigel sünnipäeval ikka, päädis pidu sünnipäevatordiga.
Kaitseliidu Saue kompanii paraadi tervitasid kaitseliidu, linnavolikogu ja linnavalitsuse esindajad. Foto: Sirje Piirsoo

Saue lasteaed Mirdimaa korraldas Eesti Vabariigi 95. sünnipäeva auks piduliku vastuvõtu neljale vanemale rühmale - Sipsikute, Päikesekiirte, Lepatriinude ning Puhhi ja Sõprade rühma lastele.

Kõik oli nagu presidendigi vabariigi  aastapäeva vastuvõtul. Oli käesurumistseremoonia, Eesti hümni laulmine, tervituskõne linnapea Henn Põlluaasalt ja direktor Anne Teetammelt, tore eeskava Eestimaast kõnelevate luuletuste ja lauludega, klubi Danceland võistlustantsupaari Brigitta Toomingase ja Lennart Mathiase standard- ja ladina tantsude kava, ühine valsitantsimine ning peolaud laste enda valmistatud tikusuupistete ja sünnipäevatordiga.

Tore traditsioon, mis õpetab lapsi Eestimaast lugu pidama ja teisalt ka kultuurselt käituma, sai alguse kolm aastat tagasi.
„Head vabariigi aastapäeva!" soovis iga väike peoline linnapeale ja lasteaia direktorile

Ühine valsitantsimine tuli toredasti välja

Lasteaiaõpetajate ansambel esitas vastuvõtul kaks laulu: „Oma maa" ja „Hoia mälestust"

Standard- ja ladina tantsude kavaga esines võistlustantsupaar Brigitta Toomingas ja Lennart Mathias. Brigitta on meie lasteaia vilistlane

Allkiri: Standard- ja ladina tantsude kavaga esines võistlustantsupaar Brigitta Toomingas ja Lennart Mathias. Brigitta on meie lasteaia vilistlane

Kaitseliidu Harju maleva Saue kompanii korraldas Iseseisvuspäeva ja Eesti Vabariigi 95. sünnipäeva auks piduliku jalutuskäigu. Jalutuskäik algas kompanii maja juurest Ladva tänavalt ja kulges piki Ladva, Kuuseheki, Kütise ja Pärnasalu tänavat Saue kiriku juurde.

Jalutuskäigule järgnes pärgade asetamine Eesti vabaduse eest langenute mälestuskivi jalamile kiriku juures ja vabariigi aastapäevale pühendatud kontsert-jumalateenistus Saue kirikus, mida juhatas Vahur Utno, muusikaga teenis koor Noodimurdjad Keilast.
Saue kompanii pidulikule jalutuskäigule järgnes pärgade asetamine Eesti vabaduse eest langenute mälestuskivi jalamile kiriku juures

Juha Väliaho, Keila koguduse abiõpetaja Sauel, pidas kivi juures palvuse

Pere väikeste lastega süütas Eesti vabaduse eest langenute mälestuseks kivi jalamile küünla

Kontsert-jumalateenistuse juhatas sisse Eesti Vabariigi hümn. Fotod: Sirje Piirsoo