*

Soovisime üritusega veidi paotada ka Vastseliina valla teiste külade väravaid. Selleks oli kokkulepe Loosi, Kapera ja Viitka külavanematega, kes tutvustasid Voki külast startinud huvilistegrupile külakeskusi. Valda esitlev ekskursioon tutvus lisaks külakeskustele puukujude näitusega Külaorus ning Vastseliina piiskopilinnusega. Tagasiteel Voki külla viidati ka Vastseliina valla kõige olulisematele objektidele - gümnaasiumile, noortekeskusele, vallamajale - kuid paraku ajaline piir ei võimaldanud pikemat tutvustust ette võtta.

Õhtune simman algas murumängudega, jälle vedajaks-õhtujuhiks Roomet Grün. Särtsakad Kullerid ja kapell Meieise muutsid Voki külakeskuse platsi taaskord hoogsaks peopaigaks, kus simman jätkus Marko Matvere ja VLÜ saatel. Varastel hommikutundidel pääses lavale nii pikalt eelsoojendatud ansambel Säde. Kell oli pool viis hommikul, kui umbes 30 fänni ei soovinud veel bändi lavalt lubada!

Üritust toetasid Kodukant, Vastseliina Vallavalitsus, Vastseliina Külade Ühendus, Kohalik Omaalgatusprogramm, Eesti Pagar jt.

Aitäh kõigile, kes aitasid muuta Voki piirkonnas ühe tavalise ööpäeva vägagi eriliseks!