Juba kontserdi ajal läheb üle võlli kiikumiseks - toimub III Eidapere võlli eelvoor.

Kui kontsert läbi, saavad hoo sisse naisekärutamise eelsõidud kaheksandat korda toimuvatele Eesti lahtistele karikavõistlustele naisekärutamises. Samal ajal antakse meestele kätte vägikaigas ning köis. Selguvad aasta 2013 Eidapere jõumees, Eidapere võllimees ning karikavõitja köieveos.

Lapsed, kes Kassi-Võllimäele tulevad, saavad samuti omavahel võistelda. Üles seatakse batuudid. Pärast võistlejate autasustamisi ning õnneloosi, kus on peaauhinnaks muruniiduk, astuvad lavale vaheldumisi kaks bändi - Apelsin ja Spido. DJ Ennu plaatide järgi saab lõkke ääres tantsu keerutada varaste hommikutundideni.

Projekti rahastab regionaalministri valitsemisala ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital, kelle toetusel saame lisaks võistlusõhtu läbiviimisele istuda ka uutel ja renoveeritud pinkidel Võllimäel.

Kui soovite võistlusjuhenditega täpsemalt tutvust teha või enda osalemise kas naisekärutajana või köievedajana eelnevalt kirja panna, siis on see võimalus olemas veebiaadressil http://web.zone.ee/medarbalt/. Jälgige meie tegemisi Facebookis. Kohtumiseni 22. juunil!

Korraldajad Ene ja Mati Michelis MTÜ Tuhin