Kolmandas voorus kodus Levadia närve söönud ning tallinlased vaid 1:0 võiduga minema päästnud Viljandi näitas nädal tagasi 0:2 kaotusmängus Sillamäe vastu hoopis kesisemat mängu kui seni tänavu. Nüüd kus telekaamerad enam ei sega, peaks Zaur Tšilingarašvili meeskond end taas tõestama. Vastasel korral võib elu juba keerulisemaks kippuda. 

Viljandi väravavahist abitreener Aiko Orgla: “Kuressaare on meie otsene konkurent. Kui me sellelt mängult kolme punkti ei saa, on meil küll kuri karjas. Arvan, et matši saatus otsustatakse tahtejõuga mitte taktikaga. Meeskonnad, kes pidevalt põsk põse vastu koos ühel väljakul treenivad ei saa millegi väga uuega üllatada. Trennidest on näha, et tahtmist on mõlemal meeskonnal kõvasti. Sellest saab järeldada, et on tulemas laupäevase päeva parim üritus Viljandis.” 

Eelmisest mängust kaartide tõttu ilma jäänud ründaja Aleksandr Kulatšenko: “Laupäeval on hea võimalus esimesed kolm punkti saada. Kui mängime agressiivselt ja suure võimsusega siis tuleb võit, mis annab meile nii kindlustunnet kui jõudu edaspidiseks.” 

Kindlustunnet ja jõudu vajaks ka Kuressaare. Tänavu ründejate põuas vaevlevad saarlased läksid mõlemas senises 1:1 viigimängus vastavalt Kalevi ja Ajaxi vastu juhtima, ent ei suutnud seda seisu hoida. Samas nädal tagasi tehti tugev partii valitseva meistri FC Flora vastu, kellele alistuti 0:1. 

Kuressaare loots Sergei Zamogilnõi: "See mäng on meie jaoks üks tähtsamatest. FC Viljandi on hooaja algul näidanud head jalgpalli, kuid meid see ei hirmuta ja kui me suudame oma maksimumi välja panna, on võimalik ka võit endale jätta." 

Kaitsja Märt Kluge: "Peame vältima rumalaid individuaalseid eksimusi, oma mängu vastasele peale suruma ja kindlasti on meil vaja tänavuse hooaja esimest võitu. Ja juhul, kui Viljandi pallid ümmargused on, siis avan ka oma isikliku väravate arve sel hooajal." 

Väravalöömises ei ole hiilanud seni kumbki meeskond. Viljandil on kirjas 1, Kuressaarel 3 tabamust. 

Tavapilet mängule maksab 2 eurot, sooduspääse õpilastele ja pensionäridele 1 euro. Vaheajal maasturi Dacia Duster ja koondise Lõuna-Ameerika reisi vaheloos. 

Peakohtunik: Roomer Tarajev 
Abikohtunikud: Martin Lember, Neeme Neemlaid

Eesti Jalgpalli Liidu kodulehe leiad siit.