Vastlapäevalt ei puudunud ka vigursõidukid. Võistlustules oli seekord 5 isevalmistatud kelku. Vigursõidukite pikima liu auhinna rändkarika võitis Reimo Ruul, sõiduki omanik Moonika Rannamägi. Stiililt parima vigursõiduki auhinna sai kelk "metsanotsu",omanik Lauri Luur (pildil). Teine võistlusala oli neljamehe suuskadel võidu suusatamine (Pildil). Suusadistants tuli läbida kaks korda st. edasi tagasi.

Auhinnad said 2 neljast võiskonda. Võistkond Kert ja Co võitis võistluse suusatades edasi ja tagasi. Võistkond Valdur ja Co võitis võistluse esimese distantsi suusatades ja teise suuskadega joostes.

Meie oma külaseltsi peakokad olid valmistanud maitsva hernesupi ja mõnusa sooja tee. Viivika ja Nivelle olid kaks päeva küpsetanud imemaitsvaid vastlakukleid, mida kõik vastlapäevalised sümboolse raha eest osta said.

Peaauhindadeks oli kaks kinkekaarti, mis loositi välja kõigi osalejate vahel.

Kruusakarjääri jääl said kõik uisusõbrad tasuta uiske laenutada ja uisutamiskunsti proovida. Uisutajaid oli päris palju. Suur suur aitäh Suigu koolile eesotsas direktriss pr. Anneli Uibuga, kes aitasid meie vastlapäeva üritust veelgi vaheldusrikkamaks muuta. Reieli Rantšo omanikud tegid kõigile soovijaile hobustega reesõitu ja suusavedamist ratsahobuse järel. Aitäh Teile selle eest! Täname ka helibussi omanikku Andrust vastlapäeva ürituse helitehnilise poole korraldamise eest. Täname ürituse sponsoreid AS Olerex, Eugesta Eesti AS, AS Tartu Õlletehas, Liviko AS ja meeldiva koostöö eest Are Vallavalitsust. Niidu Küla Seltsi juhatuse nimel tänan kõiki korraldajaid ja abilisi, kes andsid oma panuse perepäeva kordaminekuks. Sooja lõkke paistel, kuivas ja meeldivalt lõhnavas põhus istudes pandi paika juba uue 2014. a. vastlapäeva plaanid. Eelinformatsioonina: vigursõidukid võistlevad ka järgmisel aastal. Kõik meistrimehed, pead tööle ja ideed käiku vigurite valmistamisel!

Aitäh kõigile, kes meie perepäeval osalesid!

Hea vallallehe lugeja, soovin Sulle imekaunist, mõnusat talve jätku ja uhket saabuvat Eesti Vabariigi aastapäeva.