Kuna Võru spordikeskuse staadionil tänavu enam mängida ei saa, peeti mäng Tilsi staadionil. „Väga hea plats, parem kui Võrus,” kiitis Kikas. „Sellise paduvihma järel nagu nüüd oli, ikka superseisus väljak.”

Vähemuse ja võõra väljaku kiuste asus Võru JK kohtumist umbes viieminutise mängu järel juhtima, kui Siim Salandu otse nurgalöögist skoori avas. Seejärel oli võrulastel veel mitu head väravamomenti, kuid ei Salandu ega ka Kikas ise ei suutnud avanenud võimalusi realiseerida. Hoopis Welco Elekter lõi penaltist viigivärava.

„Tobe juhus. [Kristjan] Moks tahtis trahvikastis madalat palli peaga puhtaks lüüa, aga pall põrkas talle õnnetult vastu kätt,” kirjeldas Kikas viigiväravale eelnenud situatsiooni.

Poolaja lõpus läksid tartlased kiirelt lahti mängitud karistuslöögi järel kohtumist juhtima.

Teise poolaja algul läks Võru viigiväravat tegema, kuid kümmekonna minutiga lõid hoopis vastased kaks väravat – 1:4. „Seejärel oli meil veel mängu ja Janek Siskal õnnestus ka 2:4 lüüa, aga see oli ka kõik, ehkki viimased 15 minutit käis väga lahtine mäng ühe värava alt teise alla,” ütles Kikas.

Enne viimast vooru on Võru JK III liiga lõunatsoonis 33 punktiga neljandal kohal. Kõrgemale tõusta võrulastel enam ei õnnestu, lähimatest jälitajatest edestatakse tänast vastast Welco Elektrit kahe ning Põlva FC Lootost ja EMÜ SKd kolme punktiga.

Viimases voorus mängib Võru meeskond järgmisel pühapäeval võõrsil Valga FC Warrioriga. „Tuleb end veel kokku võtta ja hooaeg kenasti ära lõpetada,” lausus Kikas.