Jah, pean tõdema, et ei sõida viimasel ajal selle bussiga väga palju kuna liiklen peamiselt autoga. Alati on oht, et autoga juhtub midagi, ei lähe näiteks käima vms, aga siis on kindel, et bussiga saab ikka hommikul linna ja õhtul koju. Sellesama liini nr 110-ga.

Selle Tallinna bussiga on juba algusest peale omapärased lood olnud. Kui see liin sõitmist alustas, siis bussipeatus Sae oli peatuste nimekirjas olemas. Mingi hetk kadus Sae peatus ära ja siis pidi tükk aega võimlema ja moosima, et bussijuht sind õiges kohas maha paneks. Tavaliselt pandi Sind bussi peale tulles fakti ette, et buss peatub kas Angusel või Männikväljal, aga vot seal kahe peatuse vahel, Sael, bussijuht peatust ei tee. Peale suuremat nurinat sel teemal, lisati Sae bussipeatus nimekirja tagasi.

Bussijuhid on viimastel aastatel hästi toredad olnud. Kellele siis ei meeldiks, kui hommikul bussi peale astudes, tervitab Sind rõõmsas tujus bussijuht: „Oi, Tere Punamütsike!". Õhtul pimedas koju sõites, tundis alati muret, ega hundid ja karud mind koju kõndides ära ei söö.

Seega palju tervisi sellele toredale bussijuhile ja loodame, et kohtume ka peale 8. aprilli samal liinil!