Õpetaja Anu luges lastele raamatust "Jutt jänesepojast, kes ei tahtnud magama jääda". Pärast istumist otsisime üles lasteraamatute riiulid ja iga laps sai rühma kaasa võtta ühe raamatu. Kolmapäeva hommikul külastasid raamatukogu Lepatriinude rühma lapsed ja neljapäeva hommikul Mesimummide rühma lapsed. Programm oli sama. E. Niidu raamatud viidi lasteaeda raamatunäitusele.

Lapsed lubasid joonistada raamatutest pilte ja tuua need pildid raamatukokku näitusele. Esimesed joonistused on juba saabunud ja nii sai alguse lasteaialaste joonistuste näitus "JOONISTATUD ELLEN NIIDU RAAMATUTE PÕHJAL". Pilte kogume järjest juurde ja joonistada võivad lapsed kuni suveni.

Emakeelenädal (11.03.- 14.03.) algas meil tegelikult külmapühaga - esmaspäeval tuli 2. kl. õpetaja raamatukokku nelja lapsega.

Laudadel oli soovituslik kirjandus. Õpetaja jagas neile ülesanded ja siis loetigi tund aega vaikselt. Esmaspäeval tuli raamatukokkuu veel 3. kl. Teisipäeval külastasid raamatukogu 1., 8. kl., kolmapäeval 4., 5. kl., neljapäeval 6., 9., 7. kl. Tutvustasin neile uudiskirjandust.

Lapsed lugesid katkendeid. Õpilased laenasid uudiskirjandust ja soovituslikku kirjandust. Raamatukogu sai emakeelenädalal 14 uut lugejat.
Kohtusime jälle

Põlised puised poisid/ jalad tugevasti põhjas/ loevad ja mängivad ette/ tule ja kuula ///tasuta///.

Nii kirjutati kuulutusel, mille Jaagud (Jaak Känd ja Jaak Eamets) saatsid raamatukogule.

Poisid esinesid raamatukogus 23. märtsil kell 14.00. Kavas oli järgmiste kirjanike looming: George Gordon Byron 225. Jules Verne 185. Marie Under 130. Georges Simenon 110. Gabriel Garcia Marquez 85. Andres Langemets 65. Mihkel Mutt 60. Pilli mängis ja laulis Timo Dreimann. Pildile jäid raamatusõbrad koos esinejatega.

Uus kohtumine samade tegijatega, kuid uue kavaga toimub Uulu raamatukogus oktoobris.

Väga oodatud on kõik huvilised.

Ootame teid!