"Palju õnne argipäevaks!" jõudis esmalt lavale Tallinna Linnateatris aastal 2001. Vahele on jäänud Eestis üsna pikk lavapaus, kuni selle aasta kevadel võttis näidendi lavastada Endla lavastaja Enn Keerd ning "Palju õnne argipäevaks!" oli Endla teatri tänavuse suvehooaja üheks avalavastuseks.

Lavastus räägib seitseteist aastat õnnelikult abielus olnud Fredist ja Anettist. Nende argipäevi on täitnud rahu ja harmoonia ilma suuremate tõusude ja mõõnadeta. Ühel nädalavahetusel on Anett läinud järjekordsele tööreisile, lapsed on viidud vanavanemate juurde ning Fred jäänud üksinda koju Anetti tagasi ootama. Lugu lähebki lahti olukorrast, kui tööreisilt saabunud Anettil on Fredile tähtis teadaanne - ta on armunud! Probleem seisneb aga selles, et Anett ei ole armunud Fredisse. On üks teine mees, Manfred, kes juba ootab sealsamas ukse taga. Ning tuleb välja, et Manfredil on plaan mõneks ajaks Fredi ja Anetti juurde elama asuda. Peagi ilmneb, et sellel kolmnurgal on ka veel neljas külg - naabrinaine Anna, kes on aastaid Fredisse armunud olnud. Ometigi pole kõik lõpuks päris nii, nagu esialgu tun-dub...

Keskeale läheneva abielupaari omavahelised suhted on lavastaja Enn Keerdi arvates ajatu teema, mida Tätte vaatleb omamoodi nurga alt. "Keskeale lähenedes tekivad inimestel äkki mitmed küsimused: kas ma olen elus kõik kätte saanud, mida kunagi soovisin? Kas olen kõike kogenud, mida tahtsin? Kas tahangi, et mu elu just selline oleks? Kui soovitakse muutuseid, hakatakse neid sageli otsima välisest," rääkis lavastaja.

Lavastuses teeb kaasa ka tugev näitlejateansambel, keda võiks julgelt nimetada Endla teatri raudvaraks - Carmen Mikiver, Ago Anderson, Indrek Taalmaa ja Ireen Kennik. Lavastuse kujunduse on loonud kunstnik Silver Vahtre.