Revisjonikomisjoni esimees Margus Jehe tõdes, et ühenduse rahaasjad on korras: „Raha on liikunud vähe ja sellega on ümber käidud hellasti." Aruksaar küsis, kas olukorras, kus MEPÜ tegevus on üsna vaikseks jäänud, tasuks ühineda mõne teise samalaadse ühendusega. See mõte toetust ei leidnud. Ago Kirsipuu pakkus välja ühe tegevust elavdava käigu: minna tutvuma Märjamaa kõige olulisema ajalooobjekti kirikuga ja tõusta ka torni, kust avaneb hea vaade ümbruskonnale. Samuti kutsus ta üles andma oma panuse Teeme Ära talgutel.

Senise juhatuse volitused kestsid kolm aastat, nüüd muudeti seda põhikirja punkti ja uus juhatus tegutseb kaks aastat. Juhatusse valiti Elviira Aruksaar, Aivar Kivissaar, Kalle Teekivi, Ants Lipu, Inna Loorits, Mart Tilk ja Jaan Parve. MEPÜ juhatus koguneb esimehe valimiseks sel nädalal.

Külla oli kutsutud Järvakandi vallavanem Mart Järvik, kes kõneles omavalitsuste suurusest, liitmisest, tõmbekeskustest, eelarvetest. Mitmeski punktis tekkis tal kuulajatega tuline diskussioon.