II etapp - ETTEVÕTLIK MEESKONNATÖÖ - võistlus, kus tuleb lahendused leida kaheksale ülesandele ( 60 %).

III etapp - LOOVUS - osaleda üksi või meeskonnaga ettevõtlusmuinasjuttude või reklaamivõistlusel (20 %).

Vaatamata sellele, et Otepää Gümnaasiumi 9. klass on põhikoolis ainuke, kes õpib veel vana õppekava järgi ja neil ei olnud võimalik valida ettevõtluse ja loovuse suunda, otsustas 9.a klassi võistkond (Silvia Luup, Margit Saal ja Anna Liisa Kärson) oma võimed proovile panna ja osaleda 2012/13. õppeaastal Creatlonil.

Oktoobri alguses läbiti edukalt on-line majandusviktoriin ja talvel asuti ühtse meeskonnaga ettevõtlusülesandeid lahendama. Tuli kujundada Creatloni logo, millega sai suurepäraselt hakkama Margit. Tutvuti õpilasfirmadega, töötati vabatahtlikena Otepää Vallavalitsuses, lavastati legend Otepää Linnamäest ja tehti sellest ka tutvustav videoklipp, koostati klassiekskursiooni programm ja etteantud summaga eelarve projekt. Võistkonna loovuse arendamiseks pidi kõige rohkem mängu innustanud õpetajale kirjutama luuletuse. Tutvuti ühe kodukoha ettevõttega ning omaniku abiga täideti vastav ankeet. Kogu meeskonnatöö käigus rokiti täiega, kõlati koos nagu orkester, heliseti nagu kellade ansambel, kuigi vahel pidi võistluse juhendaja ka oma trummipõrinaga võistkonda ärgitama. Meeskonna tööd iseloomustavaks muusikapalaks valiti ansamblilt Kuldne Trio tuntud laul „Kes ei tööta, see ei söö".

Teise etapi ülesannete lahendused ja vastused saadetud, asuti kolmanda etapi juurde, kus tuli näidata nii oma loovust kui ka majanduslikku mõtlemist. Nimelt valmis ette antud kriteeriumite ja Silvia taktikepi järgi korralik ettevõtlusmuinasjutt. Ja nüüd hakati koos kevade saabumisega ootama Creatloni võistluse kokkuvõtet ja tulemusi. Arvati, et kui tulemuste pingereas satume esimese poole hulka, siis oleme tublid, sest ükski võistkonna liige ega ka juhendajast õpetaja pole tundigi majandusõpetust õppinud.

Enne koolivaheaja algust saabus Creatloni kodulehele võistluse tulemuste koondtabel, kust võib näha, et Otepää Gümnaasiumi võistkond Magusad Marjad saavutas vabariigi 77 kooli seas 5. koha. Selle kena rõõmusõnumiga pandi punkt võistlusele ja kogeti, et tähtsad pole mitte üksnes teadmised, vaid elus tuleb olla ka aktiivne ja ettevõtlik. Juhendaja õpetaja