Kuna ajalimiit oli väga piiratud, siis asusime kohe asja juurde. Selgitasin külalistele lühidalt rajal sõitmise põhitõdesid ja võistlussüsteemi ning lasimegi esimese grupi raja äärde. Eelnevalt saadetud nimekirja alusel olid võistlejad jagatud neljastesse gruppidesse ja iga grupp sai sõiduaega 2 minutit.

Gruppide vahetus, mille pärast kõige rohkem kartsin, sujus päris ladusalt. Hoolimata sellest, et algajate jaoks olid juhtpuldid reguleeritud n.ö. keskmisele režiimile, oskas nii mõnigi teha kurvis väga jõulisi väljasõite, mis lõppesid poordis tugeva kokkupõrkega.

Seepärast kulusidki marjaks ära 2 lisamudelit, mida sai kohe kasutusele võtta, kui mõni mudel sõidukõlbmatuks osutus.

Kui kõik osalejad olid oma sõidud ära sõitnud, sai teha kokkuvõtted. Kõige pikema maa läbis kahe minutiga Merike Lepiku - 13 ringi. Tegime eraldi arvestuse pikema distantsi ja kiirema ringiaja arvestuses.

Grupi juht Janika Friedenthal lõi viiele paremale mõlemas arvestuses osaleja passi vastavad templid ja asja ametlik osa oligi läbi. Väga paljudele meeldis selline eksprompt võistlus väga ja meeldis ka võistluse ladus korraldus.

Mõnedele asjahuvilistele sai veel jagatud täpsemat lisateavet juhtrajasõidu materiaalse osa kohta ja oligi aeg külalistel teele asuda Häädemeeste poole. Lahkumisel avaldati lootust, et kohtume tulevikus veel!