Festivali avakontsert toimus 27. aprillil Estonia Kontserdisaalis ja lõppkontsert, mille teemaks olid müstilised ja maagilised teosed, seostatuna volbriöö ja nõidadega, toimus 31. aprillil Vabaduse Väljakul. Festivali majutus, toitlustamine ja töötoad toimusid Pirita TopSpa hotellis.

Festivali raames sai võtta osa üheksast temaatilsest töötoast erinevate dirigentide juhendamisel. Annely osales klassikalise sümfoonilise muusika esimeses töötoas. Kavas oli Beethoveni 6.sümfoonia 1.osa ja Haydni 45.sümfoonia (lahkumissümfoonia) 4.osa. Meie juhendaja oli prof. Konstantin Kukuschev Bulgaariast. Kontsert toimus 30. aprillil Mustpeade majas koos resideeruva helilooja ja puupillide ansamblimuusika töötoaga. Harjumaa Noorte Sümfooniaorkestriga esinesime 28. aprillil Tallinna Metodisti kirikus koos Oulu Madetoja Muusikakeskkooli Sümfooniaorkestriga Soomest ja Romerike Sümfooniaorkestriga Norrast.

1. mail sõitsime Sankt-Peterburgi. 2. mail külastasime Ermitaazi ja esinesime Bulgaaria Varna Kammerorkester "Animaga" Peterburi Pedagoogilise Ülikooli aulas. 3. mail toimus bussiga linnaekskursioon ning kontsert Jaani kirikus Üle-Eestilise Noorte Sümfooniaorkestri kammerkoosseisuga. Õhtul osalesime tervitusvastuvõtul Peterburi Riikliku Ülikooli aulas, kus esines Berni Ülikooli Vilistlaste Sümfooniaorkester Šveitsist. 4. mail toimus Peterburi Riikliku Filharmoonia Suures Saalis kontsert, kus esinesid Šveitsi Orkestrite Liidu Sümfooniaorkester, üle-eestilise Noorte Sümfooniaorkestri kammerkoosseis ja Šveitsi Orkestrite Liidu Sümfooniaorkestri puhkpillikvintett, kuid meie sellest kontserdist kahjuks osa võtta ei saanud, sest olime samal ajal teel kodu poole. Meie arust oli see festival väga huvitav ja hea võimalus tutvuda erinevate maade orkestrite ja nende muusikaga. Täname väga Loksa Linnavalitsust.