Kava:

Festivali akustilist osa alustab noor lauljatar Karoliina Saatpalu, kes oma häälega on ära võlunud palju muusikahuvilisi. Karoliina esines Kohilas ka aastal 2010, üritusel "Kohtume Kapa-Kohilas". Korraldajabändina astub üles Kohila oma ansambel

- Merwis. Merwis on erinevate nimede ja koosseisude all olnud esindatud Kapa Rockil alates selle esimesest kontserdist, mis on ka ilmselt omamoodi rekord. Rohkem infot nende kodulehelt www.merwis.com

Hello K

on tänavuse festivali noorim muusikakollektiiv. Noored pillimehed on Kapa Rockil üles astunud ka mullu, küll veidi teise nime ja koosseisuga.

The Blinking Lights

tõusis Eesti muusikataevasse Noortebänd 2011 konkursi finaalis. Täna ollakse üks kiiremini populaarsust koguv rockbänd Eestis. Trio loomingus on tunda Led Zeppelini, Audioslave, The Black Keys ja Nirvana mõjutusi. The Blinking Lights keerab hard rock'ile juurde grungelikku vinti ja esineb pöörase impulsiivsusega. Bändi liveshow on kompromissitu adrenaliinilaks kõigile, kes peavad lugu vana-kooli rockmuusika parimatest energiaväljadest.

Driven

ületab piire räpi, rocki ja metali vahel. Nende kitarrid on karmid, rütmid toorelt ülbed, räpp energiat täis ja laval alati gaas põhjas. Driveni looming on otsekohene ning kaasahaarav, vanamoodne ent kaasaegne, lihtne kuid sügavamõtteline ja jõuab liigselt keerutamata alati tuumani.

The Princes

on 2009. a tegevust alustanud uusproge mõjutustega alternatiivrocki bänd Tallinnast, mis koosneb neljast printsist - Edward Krimm, Taavi Paomets, Valdur Viiklepp, Jaagup Tormis., kes ammutavad inspiratsiooni sellest kahe maailma vahelisest alast, kus kohtuvad reaalsus ja nende peades paiknevad visioonid.

Põhja-Tallinn

on 7-liikmeline bänd, mis senise koosseisuga tegutsenud alates eelmise aasta suvest. Selle aasta algul ilmunud singlit "Lähen ja tulen" on saatnud enneolematu edu, ainuüksi loo muusikavideot on videokeskkonnas YouTube vaatanud pea pool miljonit silmapaari.

Kadi Toom & Stele Ansambel Stele alustas tegevust 1992. a sügisel Kohila Koolituskeskuse ruumides. Käesoleval aastal täitub ansambli loomisest 20 aastat, mille puhul tullakse uuesti kokku, et astuda üles festivalil Kapa Rock 2012.

Apelsin alustas oma teed 1974. a mais. Aegade jooksul on ansambel esinenud rohkem kui kuuendikul planeedist. On saadud kõikvõimalikke medaleid, aunimetusi ja -rahasid. Tähtsaimaks peavad bändi liikmed siiski seda, kui suudavad kuulajaid end hästi tundma panna. Apelsin astub üles festivali esimeses pooles, olles akustilise poole peaesinejaks.

Ott Lepland & Band Festivali lõpetab Eurovisioonil edukalt esinenud Ott Lepland. Otti on saatnud pärast saate "Eesti otsib superstaari" võitu uskumatu edu, andes välja mitmeid edetabelite tippu jõudnud singleid ning võites erinevaid telekonkursse (Laulupealinn, Eesti Laul jne).