Kui kodukohvikute pidajaid koguneb piisavalt palju, siis saab ehk kohvikutes käia koguni kahel päeval. Märjamaa rahvamaja juhataja Merle Voolaid ütles, et mõnedki, kes eelmisel aastal jäid vaatlejaks, tahavad tänavu oma kohvikuga välja tulla. Juba on oma valmisolekut kinnitanud pensionäride klubi.

Korraldajad juhivad aegsasti tähelepanu sellele, et kohvikupidajatel oleksid tervisekaitse nõutavad dokumendid korras. Vastavaid juhiseid jagatakse edaspidi.

Koosolekul öeldi, et väga teretulnud oleks, kui kodukohvikud pakuksid lisaks folgikavale ka oma kultuuriprogrammi. Ärgu see soov heidutagu neid, kes tahavad vaid kohvi ja suupisteid pakkuda.

Kuna tänavu täitub 650 aastat Märjamaa esmamainimisest, siis 1. augustil tähistatakse seda aastapäeva ja esitletakse mahukat koguteost „Märjamaa 650". Ly galeriis pannakse üles vanade fotode näitus.

Festivali peakontserdi teemaks on põlvkondade side ja simmanil mängib tantsuks ansambel Vanaviisi. Loomulikult toimub Naistevalla küla Jäntsi-Jaani talus lõõtsapäev. Öökinos linastub film „Noor pensionär".

Esmakordne võistutantsimine oli mullu väga meeleolukas. Seekord vihuvad paarid reilendri asemel ehk polkat. Tavapäraselt toimub spordipäev ja meeleolukas koertenäitus.

Mida lähemalt suve suursündmus jõuab, seda täpsemaks plaanid muutuvad. Märjamaa Nädalaleht hoiab teid folgipeo ettevalmistustega kursis.