Volikogu esimees Andrus Freienthal üle andmas tänukirja Reet Lepajõele. Foto: Tamsalu Ajaleht

Piduliku kontserdiga jätkas bass-bariton Mati Palm koos Piia Paemurruga klaveril. Esitusele tuli Villem Kapi loomingust „Õnnelik päev" ning mitmeid esitusi tuntud kuulsatelt heliloojatelt nagu näiteks Johann Sebastian Bach. Mati Palm on väljapaistvamaid eesti lauljaid, kelle kaunis ja värviküllane hääl ning emotsionaalne artistlik esitus on pakkunud unustamatuid muusikaelamusi. Meeldejää­vaks kujunes, peale ooperilaulja Mati Palmi tänamist lilledega, laulupala „Saaremaa valss", mida said kaasa laulda kõik saalisviibijad.

Õhtu jätkus Eesti Linnade küünlanäi­tuse avamisega. Küünlad on valmistatud Võhma küünlatehases EV 90. aastapäe­vaks. Ühe meetri pikkustel ja kümme kilo kaaluvatel küünaldel on kujutatd iga Eesti linnale iseloomulik muster või motiiv. Tamsalut tutvustab hiiglaslik tam­mepuu ning rahvatantsijad viljapõllu taustal.

Kontrerdi teises osas sai sõna Tamsalu vo­likogu esimees Andrus Freienthal. Peale volikogu esimehe sõnavõttu tunnustasid vallavanem ja volikogu esimees tublisid vallakodanikke valla tänukirja ja meenega. Seejärel andis pidulikule kontsert-aktusele hoogu juurde Tamsalu segarühm "Tuhkatral­lad", kes esitasid mitu tantsu.
Ooperilaulja Mati Palm. Foto: Tamsalu Ajaleht

Kontsert-aktuse meeldejäävam ja südamli­kum osa oli lõpetuseks esitatud „Eesti muld ja Eesti süda". Lavale olid tulnud kulutuurimaja kergemuusikakoor, rahvatantsijad, Kairee põhi-ja ettevalmistusrühma ning kõik tüdru­kute tantsurühma tantsijad. Esitus tõi kaasa endaga meeldivaid emotsioone.

Õhtu jätkus ansambel „Singapur" tant­sumuusika rütmis. Tantsuansambli vaheaegu sisustasid KSK neidude tantsurühm, line-ja kõhutantsijad. Suured tänud kõikidele esine­jatele ja korraldajatele, kes meeldejääva juubelipeo korraldasid!
“KAIREE” tantsurühm. Foto: Tamsalu Ajaleht

“Eesti Linnade”Küünlanäituse avamine. Foto: Tamsalu Ajaleht