Sompa Jääkarud - meeskond koos fännidega.

Tipuründaja jalg kõver nagu lõgismadu

Sompa mehed  ei tee koos trenni ning see kohtumine oli neil üldse üheksas kokkumäng. Vinni sõnul nende seas sportlasi ei ole.

„Vastane oli tugev, noored ja kiired Ida-Virumaa alagrupi võitjad. Esimene poolaeg lõppes siiski meie kasuks 1:0. Võimalusi oli mõlemal võistkonnal mitmeid, kuid väravavahid tegid head tööd. Lisaks oli meie tipuründaja jalg eelmisest õhtust veel täiesti kõver, justkui kerra tõmmanud lõgismadu," joonistas Mattin Vinni pildi esimesest poolajast.

Teisel poolajal lõi Sompa juba 2:0, kuid siis ärkas ka vastasvõistkond ning poolaja keskpaigaks oli seis juba 2:2. Mäng oli tasavägine ning mõlemad surusid, paraku jäid väravad löömata ning tuli hakata penalteid lööma.
Sompa Jääkarud vs Mäetaguse

„Iker Casillas" tõi võidu koju

Siin hakkas särama Sompa väravavaht, kes tõrjus kaks esimest penaltit ning lõi ühe ise vastaste puuri. „Näha oli, et mees on paremas vormis, kui Iker Casillas oma parimatel päevadel, polnud kahtlust, et just tema oli „man of the match"," kiitis Vinni.

Üldiselt oli penaltiseeria põnev, kolises post, löödi mööda ning ühe olulise löögi ajal oli kuulda isegi dramaatilist kirikukella helinat. Sompa võitis lõpuks penaltidega 3:2. Vinni sõnul oli mäng lõbus ning kõik jäid sellega rahule. „Mängime ikka enda lõbuks ning enne liiga algust kuhugi jõuda ei plaaninud, peaasi, et saaksime tabelisse vähemalt ühe punkti ning et saaksime töö ja kooli kõrvalt natuke sporti teha," ütles Vinni lõpetuseks.

Eestielu toimetuseni on jõudnud veel üks mängutulemus 1/16 finaalidest. Koduväljakul võitis Pärnu alagrupi võitnud Pärnu-Jaagupi/Halinga SK Tapat 4:1. Seega jätkub ka "karukoopa" legend, millest saad lähemalt lugeda siit.

Vaata videost, kuidas Sompa ja Mäetaguse penalteid lõid: