Vallavanem Arvo Malingu sõnul liigub ainuüksi Viljandi suunal päevas buss 15 korral. „Karksi-Nuia elanikud pidid väärikat ootekohta päris kaua ootama, sest mõte selle tegemise kohta läks veerema juba 2002 aastal," sõnas Maling.

Maavanem Lembit Kruuse ütles, et bussijaam on iga linna visiitkaart. „Iga paik, kus on tugevalt arenenud keskus, annab impulsi kogu linna ja sealt edasi äärealade arengule. Ikka seestpoolt väljapoole, mitte vastupidi," õnnitles maavanem kohalikule arengule hoogu andva uue hoone sünni eest seisnud inimesi ja soovis ootekojale palju heaperemehelikke kasutajaid.

Õnnitlejate seas olid ka Omavalitsuste Liidu direktor Ene Saar, maavalitsuse arenguosakonna juhataja Kaupo Kase ja naaberomavalitsuse Abja vallavanem Peeter Rahnel. Muusikalist meeleolu pakkus rahvamuusikakollektiiv „Lustipill" ja ootekoda avati Karksi-Nuia oma hümni saatel.

Karksi-Nuia äsja valminud ooteruumi ja tualettidega paviljon ehitati Euroopa Liidult Leaderi meetmest saadud toetuse abiga. Projekti maksumus oli 44 000 eurot ja toetus sellest 16 000 eurot.