Seoses ehituse käigus naabrite esitatud vaidega ja tekkinud probleemidega  tellis linnavalitsus mai alguses ehitustehnilise ekspertiisi Oa 10b/10c  varem asunud hoonestuse ja kavandatud hoonestuse ehitusmahtude  võrdlemiseks. Eksperthinnangu kohaselt on kavandatud hoonestuse maapealne  kubatuur 59% suurem krundil  varem asunud garaaþi kubatuurist.  

Ehitusseaduse kohaselt on ehitusloa väljastajal õigus ehitusluba kehtetuks  tunnistada, kui loa taotlemisel on teadlikult esitatud valeandmeid.  Linnavalitsus leidis, et ehitusloa taotlemisel on ehitusprojektis esitatud  teadlikult valeandmeid olemasoleva hoone, projekteeritavate hoonete  kubatuuride, kubatuuri laienduse ja krundi täisehitusprotsendi osas.  Ehitusprojekti koostaja Exclusive Design Division OÜ on tunnistanud  eksimust algandmetes ja arvutustes.  

Kuigi kubatuuri arvutusel tuleb lähtuda nii Oa 10b kui Oa 10c  ehitatavatest hoonetest, pidas linnavalitsus mõistlikuks esialgu  tunnistada kehtetuks vaid Oa 10c ehitusluba, mis väljastati hiljem kui Oa  10b ehitusluba ja mis piiripealse ehitisena puudutab naabrite õigusi kõige  enam.

 Seoses ehitusloa kehtetuks tunnistamisega tegi linnavalitsus ettekirjutuse

 Oa 10c hoone osaliseks lammutamiseks. Lammutamise ulatuse määramisel on  arvestatud naaberkinnistute omanike arvamusega.