Credit24 Öövollel astus vastamisi 12 võistkonda, millest rahvaliiga 3 mees- ja 4 naiskonda loositi välja Credit24 Rahvaliiga 2013/2014 hooajale registreerinud tiimide seast. Credit24 Öövolle mängiti kolmes alagrupis. Grupis Eesti Riigikogu meeskond25:21, kes Kiili naiskond. Lisaks istusid palliplatsil vastamisi ka istevõrkpallurid ja Tallinna Selver võrkpalliklubi pallurid. Istevõrkpalli harrastajad võitsid seisuga 21: 16 Selver Tallinna võrkpallureid.

Oma panuse isevõrkpallurite toetuseks andsid palliplatsil Märt Agu (koreograaf), Märt Avandi (näitleja), Venno Loosaar (näitleja), Argo Ader (treener ja kulturist), Marko Kiigajaan (võistlustantsutreener), Rolf Roosalu (laulja), Katrin Väli (aeroobikatreener), Uku Suviste (laulja), Risto Mätas (Eesti odaviske meister),  Hanno Pevkur (justiitsminister), Rannar Vassiljev (riigikogu liige), Rainer Vakra (riigikogu liige), Remo Holsmer (riigikogu liige), Indrek Saar (riigikogu liige), Tiit Kõiv (riigikogu valveteenistuse juht), Ilmar Ojase (endine olümpiaujuja),  Toomas Triisa (Dakar Eesti rallitiimi sõitja), Indrek Raadik alias Summer (laulja), ajakirjanikud Mariel Gregor, Pärt Talimaa, Peep Pahv, Steiv Silm, Kerli Dello, jpt.

Külalised ja ka mängijad said ürituse jooksul soetada 3 eurot maksva loteriipileti ning osaleda heategevuslikul oksjonil, mille tulu läheb Istevõrkpalli Klubile IVK. Kokku koguti istevõrkpallurite heaks 1200 eurot. 

Istevõrkpall on mugandus tavalisest võrkpallist, mis lubab seda mängu mängida ka inimestel, kellel võrkpalli mängimine püsti on raskendatud või võimatu. Seetõttu on ala väga sobiv näiteks amputandile, erinevate selja-, põlve-, ja jalavigastustega inimestele, aga ka täiesti tervele mängijale. Istevõrkpalli mängitakse istudes. Väljaku mõõtmed on 10m x6m ja võrgu kõrgus meestel on 1,15 meetrit ja naistel 1,05 meetrit. Platsil on mõlemal poolel 6 mängijat. Istevõrkpallis peab löögiolukorras nt rünnakul ning blokis istmik olema kontaktis platsiga.  Püstitõusmine, jooksmine on mänguolukorras keelatud.
Eesti Staaride ainus naisliige Katrin Väli. Foto: Urmas Piir

Marko Kiigajaan. Foto: Urmas Piir

Rivo Vesik Eesti Staaride tiimile õpetussõnu jagamas. Foto: Urmas Piir

Tallinna Selver vs Istevõrkpalli Klubi IVK Credit24 Öövollel. Foto: Urmas Piir