Seekordsed mängud olid segavõistkondade arvestuses väga tasavägised. Polnud ühtegi võistkonda, mis oleks teistest peajagu üle. Pallivahetused olid pikad ja mängud lõppesid enamasti geimidega 2:1.

Pärast alagrupimänge jõudsid poolfinaalidesse võistkonnad ERR, Hänike, Saku noored ja Maksukas.

Mõlemad poolfinaalid olid veelgi tasavägisemad kui alagrupi mängud ning kõva võitlus käis iga punkti eest. Pärast tasavägiseid poolfinaali mänge pääsesid esikoha eest võistlema võistkonnad ERR ja Maksukas.

Finaal kujunes aga väga pingeliseks. Varasemaid mänge vaadates võis eeldada, et Maksuka võistkond (koosseisus: Andres Koobas, Marianne Vunk, Maris Vaino, Janeli Palits, Tarmo Lemming, Taavi Linn) viib võidukarika koju. Mängu käik kujunes aga hoopis teiseks. Pärast kaotatud esimest geimi võttis ERRi võistkond (Kerli Dello, Grete Lõbu, Siim Kaarel Saluri, Mait Poska, Eno Pertman, Sander Lang, Margus Vettik Reino Bürkland ja Steiv Silm) end kokku ja võitis kaks järgmist.

Eriti ärevaks kujunes finaali kolmas ja otsustav geim, mis mängiti kõigest seitsme punktini. Kohe geimi alguses rebis ERRi võsitkond end 3 punktiga vastasest ette ning tundus, et mäng on tehtud. Kuid ei - seisul 6:3 suutis Maksuka võistkond endast veel parima välja pigistada ja viigistas mängu seisule 6:6. Turniiri võitja pidi seega välja selgitama viimane pallivahetus, mis kujunes aga eriti pikaks.

Kumbki võistkond ei soovinud eksida ning palli lükati kordamööda vastaste poole, kuni ta ükskord läbi suure õnne Maksuka võistkonna väljakupoolele maandus.

Sama põnevad olid ka naiskondade mängud. Turniiri lõplik paremusjärjestus sai paika pandud alles viimase mänguga. Turniiritabelit pikalt juhtinud Kärukate naiskond (koosseisus Kadi Väliste, Dagmar Seera, Anne Sillamaa, Kadri Murumaa, Anneli Djakiv, Brita-Birgit Tamm, Liina Sillamaa ja Virge Viruste) pidi pärast parima mängija lahkumist vastu võtma valusa kaotuse Selver Tallinn II tüdrukutelt. Turniiri võit loovutati InterVolle naiskonnale, mille koosseisu kuulusid Angelina Katõhhina, Jana Sollmann, Kati Kuura, Irina Dobrjakova, Anet Männamaa, Ksenia Dudnik, Irina Sikorskaja, Valentina Morozova ja Hristina Šamarina. 
6.aprilli Credit24 Terviseturniiri Põhja regiooni sega- ja naiskondade paremusjärjestus

Segavõistkonnad:

1. ERR

2. Maksukas

3. Saku Noored

4. Hänike

5. InterVoll

6. Barankad

7. Telliskivi SK

8. Spläsh

Naiskonnad:

1. InterVoll

2. Kärukad

3. Tallinn Selver II

4. Selver Volley

5. ALL IN