Sandra Jõgeva on viimase 15 aasta jooksul kuulnud palju lugusid religioossetest ühendustest siinsamas Eestis, mis neelavad inimesed endasse, olenemata nende haridusest või sotsiaalsest positsioonist. Sandra Jõgeva on usurühmitusi ja religioosseid kogukondi 9 aasta jooksul ka sihipäraselt ja „antropoloogilisest“ huvist külastanud ning loonud nende põhjal ka varem mõningad kunstiteosed.

Näituse külalisesinejaks on Art Container (Tanel Saar, Janno Bergmann, Kilian Ochs) installatsiooniga "Taevane kuningriik"/ "Kingdom of Heaven". Näituse graafiline disainer on Eva Sepping. Fotode autorid on Eva Sepping ja Rasmus Merivoo, tehniline abi Tanel Saar, Kilian Ochs ja Rasmus Merivoo. Erilise tänu osaliseks saavad Tavi Toom, Imbi Arro, Reet Eru, Teet Raudsepp, Kristin Kalamees, Annely Aaslaid, Arne Maasik, Krista Sokolova ja Heie Treier. Näituse helikujunduse autor on Ardo Ran Varres.

Voronja galerii kolmanda hooaja avapidu toimub aias, kus väikesel toidufestivalil pakuvad omakülamehed Mesi Tarest suitsuahjus tehtud kohalikku Peipsi kala, omakülasuvitaja Aadi ja tänavakunstnik Hapnik avavad Tartu mõjutustega "Varlova baari", Voronja galerii kauaaegne koostööpartner Maria Aleksandrovna võtab ette vanauliste köögi ja teeb nii paastuaegset taimetoitu kui ka paastu lõppu tähistavaid piduroogi. Näitusega haakuva kontseptuaalse pagarileti "Inglikliinik" avab kunstnik Fideelia Signe-Roots, kus pakutakse usuteemalisi maiustusi. Karlovast vurab kohale liikuv jalgrattakohvik, kus pakutakse võileibu.

Voronja galerii jääb avatuks kuni augusti lõpuni. Galeriid saab külastada kolmapäevast pühapäevani, kell 12-18.

Voronja galerii asub Varnja külas, Peipsiveerel, vana kalurimaja paadikuuris. 2014. aastal, mil galerii avas esimese hooaja Kiwa kureeritud punk-näitusega „Ajutine valitsus. Nelikend aastat punki.", väisas galeriid kahe kuu jooksul üle 1000 külalise. 2015. aasta suvel, kui galeriis oli avatud Mari Kartau kureeritud näitus „Comeback", külastas galeriid üle 2300 huvilise.