Järgmine turupäev on 27. augustil 10-14.00. Oodatud on kõik, kel soov osa või müüa isetehtud hoidiseid, aiasaaduseid, mett ja teisi mahetooteid. Avatud on HOOVIKOHVIK

29. juulil
andis Maidla külas kontserdi Eesti üks kuumematest poplauljatest - Koit Toome. Pea terve päeva väldanud vihmasadu lakkas kontserdi ajaks ja kohaletulnutele sai osaks pooleteist tunnine hõrk muusikaelamus. Lisaloona soovis publik kuulata selle suve hittlugu „Valged ööd", mida teadupärast esitab Koit koos Getter Jaaniga. Kohalik omaküla tüdruk Sigrid Poll tõi kastanid tulest ja asendas Getterit, edukalt ja aplausiväärivalt.


18. juunil toimus jalgpalliturniir Laagri HSK karikale, mis algas piduliku avatseremooniaga, kus Eesti rahvushümni esitas Erich Krieger. Jalgpallurid võimlesid ennast soojaks treener Ave aeroobika saatel ja siis läks mänguks. Osales 7 mansat - Saue Vallavalitsus, Kadarbik, Ääsmäe SK, Kernu Kadakas, Laagri Kristlik Kogudus, Harju Jk Fan Club, Alpimer.


Pinget jätkus lõpuni, kui Kristliku Koguduse meeste/naiste segameeskond osutas südi vastupanu favoriidile - Harju JK Fan Club´i meeskonnale. Jõud ja tehnika jäi siiski peale ja kogu turniiri võitja sai ka sellest kohtumisest võidupunktid (kullameeskond fotol). Teisi kohti välja ei kuulutatud, kõik osalejad said kaela hõbemedalid.

Lisaks jalgpallile said pealtvaatajad nautida ka Terje Treimanni tantsustuudio cheerleaderite tantsu. Et lastel igav ei hakkaks, viidi läbi Laagri Aeroobikamissi valimine. Esimeseks Laagri Aeroobikamissiks sai pingelises konkurentsis Liss-Karda Leclercq.

4. juunil toimus Saue valla jalgrattaretk, kus osales üle 230 inimese. Retke käigus läbiti 43 km küllaltki laugjal pinnal, kus oli nii kruusa- kui ka metsateid. Retkel toimusid mõnusad vahepeatused, kus lisaks puhkamisele sai kuulata kohalikku ajalugu ja külade tegemistest. Tutvuti Saue valla esimese vallamajaga Kanamal, Rehe küüniga Üksnurme külas. Pikem puhkepaus oli Metsanurme külakeskus, kus perenaine Anneli jagas head suppi ning Kadarbiku poolt olid mõnusad jahedad joogid. Finišeeruti Vanamõisa lõkkeplatsi, kus energilisemad ratturid testisid võimeid Plekk - Liisu osavusrajal, parimatele jagati Maanteeameti poolt välja pandud auhindu. Enese kosutamiseks jagati kõigile ratturitele Premia jäätist ja Balsnack´i näkse. Eelregistreerijate vahel loositi välja Laagri ujula pääsmeid. Kõikide osalejate vahel loositi välja jalgratas, mille võitis endale retke vanim meesosaleja.


23. juulil selgitati Hüüru külas toimunud kalateemalisel perepäeval välja parimad kalagrillijad. Konkursi korras valmistas hõrgutisi üheksa võistkonda. Kohalikku päritolu kalakokki kahjuks ei osalenud, kui mitte arvestada ürituse korraldaja firmat M.V. Wool esindustiimi.

Kahes esimeses võistlusvoorus grilliti söegrillidel lõhet ja linaskit, fantaasiavoorus oli roa kohustuslikuks komponendiks võistkonna poolt vabalt valitud kala. Külastajad said nautida kohapeal küpsetatavaid kalaroogasid ja osta Mati Kalapoest soodsa hinnaga värsket kala ja muud kalakaupa. Rahva rõõmuks esinesid Saue valla artistid ja külalisesinejad. Tegemist oli Saue Vallavalitsuse, Eesti Grilliliidu ja Asi M.V.Wool ühisüritusega.