Sel hooajal jätkavad Meistriliigas 8 võistkonda. Eelmise hooajaga võrreldes on puudu Võru, kes kaotas liiga üleminekumängudel Kohila võistkonnale, kes aga omakorda ei saanud Korvpalliliidult luba Meistriliigaga ühineda.
Kõik võistkonnad mängivad sarnaselt eelmisele aastale põhiturniiril omavahel 4 korda läbi. Erandiks vaid Kalev/Cramo, kelle kodumäng läheb arvesse kahe mängu eest. Seega Raplas näeb kõiki vastaseid ikkagi vähemalt 2 korda. Esimesed 6 pääsevad play-offi, kus põhiturniiri parimad 2 võistkonda on esimeses ringis vabad.

Eile Baltika kvartalis Montoni moelaval avatud hooajal ennustasid lausa 5 võistkonna treenerid endale medaleid, nelja hulka soovib tulla ka Piimameister Otto/Rapla võistkond.

Esimesel mänguõhtul on lisaks vastamisi TTÜ ja Tarvas ning Pärnu ja Valga.

Kaua oodatud esimene kodumäng toimub juba saabuval laupäeval, 8. oktoobril kell 17.00 Sadolin Spordihoones TTÜ võistkonna vastu. Nagu Raplas tavapärane, ei piirdu mängupäev vaid mänguga, vaid oodata on üllatusesinejat mängu poolajal ja auhindade loosimisi.
Kutsume Teid üles võtma esimesele kodumängule kaasa see sõber, pereliige või töökaaslane, kes eelmisel aastal saali ei jõudnudki ja näitame neile koos, mida üks MÄNG tegelikult tähendab!

TULE LÖÖME KOHE ESIMESEL KODUMÄNGUL SAALI TÄIS!!