Ettevõte tegeleb majutuse, toitlustamise, aktiivse puhkuse ja spordivõimaluste pakkumiste ning muude valdkondadega. Motelli lähistel on suur spordiväljak. Korraldatakse spordi- ja lastelaagreid. Soovi korral tellitakse külastajatele seiklusmänge (paintball, fotojaht, vibulaskmine jne). Suvel on motelli külastatavus eriti suur.

2012. aastal oli see ca 2000 inimest. Mööda jõge tullakse Tartust kaatritega, veedetakse mõnusalt aega looduses viibides, sportides, saunamõnusid nautides jne. Motelli üüritakse pulmapidudeks, seal korraldatakse koolitusi, seminare. Maailma kettaheitjate paremik veedab mõnusalt vaba aega Greete Motellis.

Parima tootmisettevõttena tunnustati Puka vallas tegutsevat AS i Bacula, mis on asutatud 1989. aastal samanimelise kooperatiivina, Puka vallas tegutseb ettevõte 1996. aastast. Ettevõte ostis ühe endise kolhoosiaegse tühja loomafarmi hoone ning ehitas selle ümber, 2006. aasta algusest toimub renoveeritud ja kaasajastatud ruumides tootmistegevus.

Ettevõte toodab suures valikus moose, kontsentreeritud mahlajooke, jäätise- ja jogurtilisandeid nii suurköökidele, tööstustele kui ka kondiitritele. Ostetakse kokku erinevaid marju ja puuvilju, 2012. aastast ka seeni.

Aakres alustati tootmistegevust kolme töötajaga ja toodeti kahte liiki moosi. Praegu on nimekirjas 20 töötajat ja toodanguks üle 80 eri nimetuse. Tootmine on keskkonnasõbralik ja tervisele ohutu, toodanguks kasutatakse kohalikku toorainet. Töötajatest on Puka valla elanikke 13.

Tööle käiakse veel Rõngu, Sangaste ja Tarvastu vallast. Töötajate arvu suurenemine ja vähene tööjõu liikuvus näitab, et ettevõte on stabiilne, hea sisekliimaga ja töötajasõbralik.

2009. aasta oli ASil Bacula tähtis aasta, sügisel tähistati koos oma töötajate ja koostööpartneritega 20. sünnipäeva. 2011. aastal valmis oma firma treiler, tutvustav videoklipp, mis pandi kokku loomingulises grupis (http://talentarena.ee/videod/ aakre-moos).

2012. aastal osaleti uute toodete piirkondlikul konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2012". Hindamiskomisjon märkis ära tootesarja SAHVTID, Eesti Toiduainetööstuse Liit autasustas ettevõtet diplomiga. Eelmisel aastal saadi tunnustus Veterinaar- ja Toiduametilt uute toidugruppide käitlemises. Nüüd võib uute toodetena valmistada ja müüa seeni ja seenetooteid, hoidiseid (ka köögiviljadest), mett.

Eesti Televisiooni saatesari „Ilus Maa" kajastas 2012. aastal ettevõtlike inimeste tegemisi Eestimaa eri paikades. Videoloos ILUS MAA „Aakre moositegijad" oli juttu Valgamaal Puka vallas Aakres tegutsevast kodumaisel kapitalil põhinevast ettevõttest AS Bacula (Vaata videolugu https://arhiiv. err.ee/vaata/ilus-maa-aakre-moositegijad).