Grossi kauplustes tavaliselt suuri laoruume ei ole, samuti ei tule hoonesse rendipindu, nagu on Selveris.

Kogu kinnistu suurus on 5722 m2. Kaupluse hoone jääb krundi keskele, hoonele juurdepääs on tagatud neljast küljest.

Kunagi Piiri tänavaga piirnenud geoloogide administratiivhoone on tänaseks lammutatud, nii jääb kaupluse ja tänava vahele autodele ruumi liikumiseks ja parkimiseks. Kaupluse arhitektuuriline kontseptsioon arvestab olemasolevat hoonet, mis on raudbetoonist kandekonstruktsiooniga (postid, talad, katuslae- ja vahelagede paneelid) lamekatusega ühekorruseline ehitis. Rekonstrueerimise käigus soojustatakse hoone seinad ja katus, vastavalt vajadusele rajatakse uusi katusekonstruktsioone ning siseseinu.

Peafassaadi välisseinale ja sissekäigu varikatuse esiküljele paigaldatakse Magrock plaadid. Värvidest kasutatakse põhiliselt tumehalli, halli ja helesinist peasissepääsu betoonpostid tulevad punased.

Planeeritavale kinnistule on ette nähtud 2 juurdepääsu Piiri tänavalt. Sõiduautodele ja kauplust teenindavale transpordile on tagatud juurdepääsud Piiri tänavalt hoone kagupoolselt küljelt. Parkimine on lahendatud krundisiseselt. Parkimiseks on ette nähtud 59 kohta sõiduautodele ja 2 kohta autodele erivajadustega inimestele.

Parkimiskohtade arvu saab vajadusel tulevikus suurendada. Vastavalt kehtestatud detailplaneeringule kavandatakse eraldi projektiga kõnnitee jalakäijatele, alates Vasara tänavast kuni Pae tänava ristumiseni ja Piiri 5 kinnistult kuni Paldiski mnt 28f edelaküljel asuva kõnniteeni. Projekteeritud on 2 jalgteed, millest üks tuleb planeeritavale eraldusribale Piiri tänava ja Piiri t 5 ning 5c kinnistute vahel, teine planeeritavale haljasalale kinnistute Piiri 5 ja 3a vahel.

Krunt kaetakse vähese madalhaljastusega, Piiri tänava äärne haljasriba korrastatakse. Säilitamisele kuuluvad olemasolevad mägimännid, ülejäänud haljasribal korrastatakse muru.

Ehitustööde kulg sõltub talvest, Keila Lehele on Oleg Gross öelnud, et soovib uue poe avada nii kiiresti kui võimalik.