Esialgselt oli ettenähtud, et kõigepealt külastame Roomat, aga kuna just siis paavsti ametisse pühitseti, lükkus see päeva võrra edasi.

Esimene linn, mida külastasime, oli Pisa ja loomulikult käisime ka kuulsas Pisa kellatornis, mis tõesti oli viltu. Lisaks saime kuulata vaimustavat akustikat baptisteeriumis ehk ristimiskirikus. Päeva teise poole veetsime imelises Firenzes. Jalutasime mööda linna ning soovijatel oli võimalus ronida kellatorni, kust avanes vaimustav vaade kogu Firenzele.

Teine päev Itaalias ehk viies päev reisil möödus ajaloohõngulises Roomas. Linna sisenedes oli meile suureks üllatuseks teede ääres kasvavad apelsinipuud, millel kasvavad viljad nägid välja küll ilusad ja isuäratavad, aga süüa neid ei soovitatud. Nägime Colosseumi, mille ümbruses kohtasime ka „gladiaatoreid". Käisime ka Trevi purskkaevu juures, mille ilu ei suutnud rikkuda ka pärastlõunal vihmaseks läinud ilm. Purskkaevuga on seotud ka legend. Kui viskad mündi vasaku käega üle parema õla ja see purskkaevu kukub, tuled kord Rooma tagasi, kusjuures sa ei tohi ise vaadata, kas münt vette sattus. Kristinil õnnestubki niimoodi taas Itaaliasse pääseda. Hiljem külastasime Panteoni ja Vatikani Peetri kirikut, mille kuplist avanes suurepärane vaade tervele linnale. Saime pilgu heita ka Rooma Foorumile.

San Marino oli teine kääbusriik meie reisi jooksul. Meid võeti vastu Eesti lipu ja keelega. Kuna eesti turistid külastavad San Marinot tihti, on kohalikud kaupmehed ja restoranipidajad hakanud meie keelt õppima. Kõigil oli võimalus külastada kohalikke muuseume, poode ja kindluseid - Rocca della Guaita, Rocca della Cesta.

Meie reisi viimane sihtkoht oli Veneetsia - linn keset vett. Kõndisime mööda kitsaid tänavaid ja külastasime kohalikku Veneetsia turgu, kus olid müügil värsked maasikad, mis maitsesid peaaegu nagu päris maasikad. Pärast, kui olime sõitnud mööda Suurt kanalit, alustasimegi teed tagasi koju.

See reis jääb veel pikaks ajaks meelde nii oma pikkade bussisõitude kui meeldiva seltskonna ja super bussijuhtide tõttu. Nii mööduski meie vaheaeg.