Hea lugeja, sul on võimalus anda oma hääl paigale, kuhu võiks võrkpalliväljak tulla. Olgu see siis sinu kodukoht, suvituspaik, lapsepõlvekodu või soovid niisama oma hääle anda. Tee seda artikli all oleva hääletuskasti kaudu või mine Võrkpalli Rahvaliiga Facebooki lehele ja märgi lemmik seal. Hääle võid anda ka mõlemast kohast.

Hääletus pannakse lukku 7. mail kell 12:00 ning siis liidetakse kokku Eestielus ja Facebookis antud hääled. Kaks edukamat paika saavad endale võrkpalliplatsi.

Žürii otsusega said endale võrguplatsid: MTÜ Ridala SK (Läänemaalt), Tahkuranna naisselts (Pärnumaalt), MTÜ Koeru Spordiklubi (Järvamaalt), MTÜ Kuimetsa Noored (Raplamaa), MTÜ Orissaare Sport (Saaremaa), MTÜ Leevakk (Põlvamaa), Rõngu Noortekeskus (Tartumaa), MTÜ P-Rühm (Valgamaa), Narva Soldino Gümnaasium (Ida-Virumaalt) ja Osula Põhikool (Võrumaalt).

Siin saad sa aga anda oma hääle sellele paigale, mis sinu arvates kindlasti võrguplatsi saama peaks:


Vaata kohtade tutvustusi siit.

Eestielu portaal on Delfi keskkonnas asuv kohalike uudiste portaal, kuhu ootame kaastöid ja mõtteid kohaliku elu teemadel. Kaastöid saab saata aadressil rahvahaal@eestielu.ee, loo saad edastada ka siit.